Po tym, jak Fletcher nominował do splasha/ice bucketa Ronaldo (który nominował Beyonce i Jennifer Lopez, jeśli o kobietach mowa) myślałem, że nic tego nie przebije.Anderson właśnie wytypował Fergusona i Fellainiego.Koniec gry.
Najlepszy trener świata
Drużyna tego "najlepszego trenera" w 1/2 finału skompromitowała się z Atletico stawiając bus i Azpilicuete w pomocy...
Najlepszy trener świata też wylał na siebie wodę
Coś jest nie tak z wideo. Zamiast Fergusona jest jakiś pan z posiwiałymi włosami. Wrzuć prawdziwy filmik.
Ja pi3rdole! Kogo to obchodzi? Dla mnie jest najlepszym trenerem świata
Totalna żenada.
Dlaczego żenada? Jak dla mnie fajna akcja.
Tutaj coś niekoniecznie związanego ze sportem, ale myślę, że to dużo ciekawszy "odłam" tej akcji REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ile można? To zaczyna być nudne, a jak ktoś nominuje Fergusona albo papieża to po prostu znak, że trzeba to skończyć.
Fajna akcja w znaczeniu zbierania pieniędzy, jeśli ktoś tylko oblewa się wodą bez nawet zagłębienia się o co w tym chodzi, to faktycznie wychodzi na idiotę.
Ostatnio wśród znanych ludzi modny jest tzw. splash, który polega na oblaniu się lodowatą wodą. Osoba nominowana do tego wyzwania ma dobę na umieszczenie klipa, na którym robi splasha, w przeciwnym razie musi dokonać wpłaty na dowolną organizację charytatywną, która zbiera pieniądze na walkę ze stwardnieniem zanikowym bocznym.Takie wyzwanie rzucono właśnie Ronaldo, który jednak nie zamierzał oblewać się wodą i postanowił przekazać darowiznę na walkę z tą chorobą. Były napastnik zamieścił na swoim Instagramie zdjęcie, na którym znajduje się wydruk z przelewu. Pod fotografią Fenômeno zachęcił wszystkich, aby także pomogli w walce ze stwardnieniem zanikowym bocznym."Przyjaciele, którzy nominowali mnie do splasha, dziękuję, ale zrobiłem ważniejszą rzecz i wzywam wszystkich, aby zrobili to samo!." - napisał Ronaldo.