Pelen podziw,szacunek,podziekowania dla wszystkich tworcow tego komentarza.Kiedy zobaczylem deklaracje pentozy133(nowego usera z paroma postami) ze podejmie sie tego(duzego projektu)mialem mieszane uczucia i poprostu niedowierzalem w sukces tego czego sie podejmuje.Stary-kawal b.dobrej roboty odwaliliscie,komentarz jak na gre w ktorej jest ograniczone pole manewru jest super.Masz dobry glos i fajnie jest grac slyszac twoj komentarz.Sluchalem tez twojego komentarza kiedy normalnie komentowales mecz,dla mnie rewelacja.Gdybym byl szefem Konami zatrudnil bym cie do zespolu ktory pracuje nad PES13.Spokojnie moglbys byc komentatorem profesjonalnym bo masz ku temu predyspozycje i robisz to lepiej od niektorych panow ktorzy pracuja w tv,biora ciezka kase a ich komentarz jest poprostu nudny.Zycze ci zeby ktos dostrzegl twoj talent np z TV czy tak jak pisalem Konami.Co do samego komentarza w grze to napewno sa jakies male bledy typu jest 2:0 a ty mowisz 2:1 ale co to sie ma do wagi tak duzego projektu.Jeszcze raz dzieki dla wszystkich.Kolega ktory z toba komentowal jest zabardzo spiety(troche tak jak by czytal komentarz z kartki-przynajmniej ja tak to odbieram.Brak mi w jego glosie zywiolu-tak to nazwe.Pewnie go ma ale tu mi go brakowalo troszke.