Pentoza ,
Dzięki za wyróżnienie przy informacji o wydaniu :-) To raz
Dwa, wielkie gratulacje, za dokończenie !!!!!
Trzy; bardzo krótko, bo piszę na szybko - też jestem zdania, że te krzyki momentami, to przesada. Ogólnie masz bardzo duży potencjał i może powinieneś zostać komentatorem? Zazdroszczę Ci (nawet nie wiesz jak bardzo!) okazji w Sportklubie! Życzę powodzenia i oby się udało
Oddałbym wiele za te miejsce... ;-)
Co do tego, że oddajesz emocje swoim komentarzem - pewnie, że tak i tego nie zmieniaj!!! Co innego oddawać emocje, co innego wydzierać się bez sensu momentami (z całym szacunkiem dla Ciebie). Moim zdaniem, również, powinieneś nad tym popracować. Nie popadaj też już w samo zachwyt ; ). Z biegiem czasu? hmm.. umiarkowanie bym powiedział.
Też się zgodzę, że zdania nie zaczyna się od "a więc" (tj zgodzę ... prosta zasada języka polskiego :p ) , ale masz też rację , bo nad tym tak samo siedziałem.. znaleźć poprawną sentencje i INNĄ od 14 pozostałych... Jednak mam mieszane uczucia. To, że się mogą powtarzać, nie mogą powodować , że błędne składnie językowe zaczną funkcjonować.. Zaś z drugiej strony można to uznać, za "ciąg mowy" i tak jakby to padło w akcji w trakcie zdania "Wybił piłkę za linię boczną, a więc mamy aut" to np poprawnie...
Generalnie powiem to co każdy : SZACUNEK ZA PROJEKT !!!! Jesteś wielki! Przyjmuj też krytykę(racjonalną i nie mówię, że ze wszystkim się musisz zgadzać ) i ... realizuj marzenie :-)