Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (54/91) > >>

plejus:
a moja opinia jest taka: komentarz nawet spoko chociaz po tych wszystkich wczesniejszych zachwytach innych uzytkownikow oczekiwalem lepszego, ale jest ok. Nie pasuja mi jedynie te strasznie statyczne i sztywne formulki 'Mikolaja? wgl nienaturalnie to brzmi jak dla mnie, chociaz niektore kwestie ma lepsze niektore gorsze, ale naprawde moznaby poprawic to jeszcze

wojtekk5:
Da się jakoś wyrzucić tego II komentatora ? On komentuje tak jakoś sztywno i bez emocji że nie mam ochoty go słuchać :P

Palacio:
Nie oczekujmy cudów od amatorskiej pracy. Więc nie porównujcie tego do jakości komentarza z profesjonalnym sprzętem i profesjonalnych warunkach. Dla mnie jak na robotę 1 osoby komentarz jest bardzo dobry

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAkurat z krzykiem to z kolegą xyzwow się zgodzę. Wiem, że emocje itd., ale wydaje mi się, że czasami jest to po prostu zbędne jak na przykład krzyczysz, że odebrał piłkę. :) To trochę nie pasuje jednak. Co do "screamu" (xD) to jeżeli chcesz krzyczeć to musisz to robić mniej "piskliwie", bo to rzuca się w oczy i głupio to brzmi.
Po za tym nie mam żadnych innych zastrzeżeń, komentarz na prawdę dobry.

--- Koniec cytatu ---
Tu macie racje ;) Ale powiem tobie pentoza, że moim zdaniem to kwestie po golu to czyste mistrzostwo i popieram twoją opinie co do "pójścia z biegiem czasu"

Gap12:
Jak dla mnie krzyk to jest bardzo dobry pomysł i po kilku meczach gdy się do tego przyzwyczaiłem bardzo przyjemnie się tego słucha zwłaszcza gdy samemu się strzela gola a nie przeciwnik.Według mnie nie trzeba w tym nic zmieniać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej