Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (70/91) > >>

Redboy1993:
Jak kogoś nie stać na konto premium na Chomikuj to ma problem. Może najwyższy czas iść do pracy (jak większość ludzi tutaj to dzieciaki) :D i sobie zarobić. Ja sobie ściągnę, nie wiem jak Wy :)

pentoza133:
Pobieranie z chomikuj kosztuje 1,23 zł. I daje mi 400 pkt. Jeżeli ktoś żałuje złotówki to nie musi przecież pobierać :) Poza tym wasze spolszczenie zostało zrobione raz i koniec a ten projekt, nie dość, że będzie poprawiany to kontynuowany i przede wszystkim tworzony pod PES2013. (w planach jest zakup nowego sprzętu do nagrywania a na to też trzeba wyłożyć kasę).

P.S W tych czasach tekst, nie mam na koncie 1 zeta na zakup transferu jest niezłą ściemą ;-)

pawlodar_10:

--- Cytat: maciek_pl ---Osoby, które wystawią jakikolwiek dodatek na tym forum za jakieś pieniadze ( nie ważne czy bedzie to 1 grosz czy 2,44) pożegnają sie z nim tego samego dnia. Malo tego wszytkie jego prace beda skasowane, a posty usuniete.

Nasze forum jest po to by pomagać a nie czerpiać jakieś korzyści z tego. Nie pozwole zarabiac na tym!!!takie coś było by hańbą tego forum. Jezeli cos robimy to robimy to z dobrego serca, żeby pomóc innym a nie zarabiać na tym.

Liczy się przede wszytkim dobra zabawa...
--- Koniec cytatu ---

pentoza133:
Ja nie dostanę za to żadnych pieniędzy. Podałem cenę za 1gb doładowanie transferu na portalu chomikuj.pl. Zapis wyżej - nietrafiony i wprowadzający w błąd osoby z administracji forum.

MichW:
Nie mam takiej możliwości, aby wpłacić tobie charetatywnie kwoty na konto, ale cieszę się, że za te grosze na chomikuj będę mógł ciebie wesprzeć. Umilasz nam grę, a to że ktoś nie ma złotówki na koncie, a np. 20 zł na rozmowy to troszkę niepoważne. Pozdrawiam ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej