Jakoś wcześniej się zajęli frajerem który przyznał się oszukiwaniem.. a co do życia tego kogoś.. cóż mam to w dupie.. a nie podoba mi się to że wszędzie są równi i równiejsi..poza tym nie obraziłem w poście moderatora użyłem tylko zwrotu *.........* po to by każdy dodał sobie to co myśłi.. OSZUSTWO, bo uciekanie z gry to także oszustwo...
Chciałem udzielić się na forum.. stworzyć coś co by może pomogło wyciągnąć tego szarego PESa ze średniowiecza, a FiFa ucieeeka.. Zamierzałem skupić się na trybie MLO by Konami coś stworzyło by frajerzy i nieudacznicy nie cwaniaczyli, nie udawali że są najlepsi bo uciekają.. jednakże poza kilkomo głosami i 2 zainteresowanymi pomocą nic się nie wydarzyło.. dlaczego? dlatego że to czysto polski myślenie że się nie uda.. zamiast się zmobilizować.. ale coż wisi mi to, bez łaski, za to spróbuje zrobić coś dla siebie, jedkaże mam nadzieje że moderatorzy nie usuną mojego wątku do czasu publikacji ew odpowiedzi ze strony konami..
Niestety jeszcze się nie zabrałem za list.. lecz w ciągu 2 tyg mam nadzieje wysłać to do nich..