Witajcie, ilu z was zostało oszukanych w trybie Master League Online? Ilu z was wygrywając mecz przez jakąś (pipusie) go przegrało? zapewne wiele.. Oszukiwanie w MLO szerzy się jak terroryzm, i nim jest.. coraz więcej ludzi - ludzi uczciwych ma dosyć tego. Ilu z was zastanawiało się czy kupi nową wersje PES'a czy Fify? Tworze ten wątek ponieważ mam tego dość.. i mówię NIE!
Jeśli jesteś w.w "pipusią" nie wypowiadaj się.. a najlepiej wyjdź.. jeśli twierdzisz że to co chce stworzyć jest bez sensu.. wyjdź.
Temat poświęcam ludziom którzy także chcą spróbować coś zrobić..
Poszukuje ludzi którzy poprą moją inicjatywę i podpisując się pod moim listem do Konami Digital Entertainment. Mam zamiar wysłać list oraz emaila, lecz myślę iż w liście w odróżnieniu od emaila zamieszczę filmy, które pokazują jak ludzie oszukują..
Dlaczego to robię?
Otóż odpowiedź jest jasna.. ZOSTALIŚMY oszukani przez Konami, kupowaliśmy grę w której nie było nic mowy o oszukiwaniu nas przez innych graczy, byliśmy pewni że będziemy grać z uśmiechami na twarzy, lub ze smutkiem po CZYSTO SPORTOWEJ przegranej, to Konami nie dopracowało zabezpieczeń, to oni są temu winni.. podobno każdy nieco bardziej ogarnięty gracz komputerowy wie jak cheatować w Pes'ie.. ja nie wiem, może ktoś się podzieli wiedzą by zamieścić ja w liście, I TYLKO DO TEGO CELU!!
Dlaczego wpadłem na ten pomysł?
Przypomniało mi się że kiedyś mój tata wysłał paczkę ze swoją nawigacją Mio, zepsuła się po kilkunastu h pracy, po kilkunastu dniach otrzymał nową nawigacje GPS, pamiętam że użył słów "jeśli jesteście szanującą się oraz nas klientów firmą.." dodatkowo w liście otrzymał przeprosiny, lecz wiadomo przeprosiny to można sobie wsadzić że tak powiem, ważne są czyny.
Zapraszam wszystkich UCZCIWYCH graczy do wzięcia udziału w projekcie, jeśli ktoś chce bardziej pomóc zapraszam do pisania PW
Od ludzi podpisujących się pod naszym listem wymagał bym chyba (ponieważ jeszcze nie wiem do końca) :
Godności (Imię nazwisko)
login (dane sobie spisze, czyli il meczy, i stany procentowe zakończenia meczy)
e mail podany w grze
Nie będę się bardziej rozwodził w moich przemyśleniach, to zostawię sobie dla siebie i ew. zainteresowanych.
Pozdrawiam wszystkich