Kolejny dzień, i kolejny lamer.. tym razem polak, nasz człowiek "pateusz7" nie pasowało mu że mam support na 2/4 czy 3/4 już nie pamiętam.. jakby to miało jakieś znaczenie.. jak by był mądry to by sobie w ustawieniach zmienił że podobne ma mu wyszukiwać w meczach. Wygrywałem po 1 połowie w drugiej przyznał że i tak ucieknie więc lepiej niech przegram mecz i będę miał kasę.. no to cóż mogłem zrobić lepsze 2.3 mln niż 0 na 2-gą połowę "wyszedłem" mało zmobilizowany.. strzelił mi bramkę, potem ja sobie wbiłem bramkarzem by zakończyć te żenadę, specjalnie przegrałem by dostać te kasę.. mam porobione prt. screeny jeśli was interesuje to co tam było, to mogę je dodać lecz powiedzcie mi wcześniej proszę jak się tu dodaje zdjęcia. Oczywiście Konami przetłumaczę te słowa.. te nie cenzuralne hmm kilka literek zakreślę, bo jednak nie wypada. Szczerze powiem wam moi drodzy czytelnicy iż coraz poważniej rozważam sprzedaż mojego konta.. wraz z oryginalną grą.. byłem z Konami od ISS'a tego teoretycznie drugiego bo pierwszy był chyba ISS 98'
Po załatwieniu swoich spraw osobistych, zamierzam zabrać się za list do konami, napisze go w 3 językach, jakoś sobie poradzę z tym, chyba że ktoś bd chciał pomóc w przetłumaczeniu go
Dodam także ze swojej strony że niestety nikt nie zgłosił zainteresowania podpisaniem się pod listem, cóż zawsze mogę sam to zrobić, jednakże dalej licze na WAS, i waszą pomoc.. filmy, zdjęcia, prt sc .
Pan podpisujący się loginem: Chuca ma sporo racji "nie wierze w to co czytam Ale cóż takie pokolenie nam rośnie beż żadnych wartości. W '39 prawdopodobnie został byś kolaborantem 1 klasy, może nawet dostałbyś certyfikat rasy panów. Swoją drogą nie ufam ludziom, którzy oszukują w tak błahych sprawach jak pes, jeśli dany osobnik nie może powstrzymać się przed pokusą zdobycia kilku dodatkowych pkt w rankingu, to jak ma się oprzeć żeby nie oszukiwać w sprawach poważnych kiedy na przykład chodzi o pieniądze etc. Btw Awe, matkę, ojca, przyjaciół też oszukujesz? Bo czytając Twoje wypowiedzi wychodzi, że taką masz filozofię."
Ja mam 20 lat (staram się być uczciwy i kulturalny - życie tego wymaga) i także mogę stwierdzić że pokolenie nam dziadzieje.. poznałem kiedyś kilka osób które nie miało żadnych zainteresowań..........dosłownie.. więc Pan Chuca (pozwole sobie tak napisać)
Pozdrawiam