Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Puchary i Turnieje Dnia

<< < (5/7) > >>

Risto-pl:
powiem tak gra sie po to bo kupiłem gre na pesleague a ty masz najwiecej do powiedzenia jak ty nic nie robisz i jeszcze zabierasz głos chyba nie potrzebnie akurat ty żal

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowiem tak gra sie po to bo kupiłem gre na pesleague a ty masz najwiecej do powiedzenia jak ty nic nie robisz i jeszcze zabierasz głos chyba nie potrzebnie akurat ty żal

--- Koniec cytatu ---

No musisz napisac do zarzadu aby podmianke zrobili Ciebie za mnie :D :D :D

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo musisz napisac do zarzadu aby podmianke zrobili Ciebie za mnie :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

myślę że ta podmiana by zaowocowała i dla graczy i dala strony  jesli chodzi o prowadzenie TD i PD bym ci udowodnił że gracze by na pewno nie narzekali pozdrawiam

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIE   

myślę że ta podmiana by zaowocowała i dla graczy i dala strony  jesli chodzi o prowadzenie TD i PD bym ci udowodnił że gracze by na pewno nie narzekali pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

I nie watpie, iz zarzad tez by nie narzekal jak bys walil przekrety :D

Risto-pl:
ale masz tupet kolego mnie osadzać za przekręty  za to ze na pes 4 złapałem viviego że zmieniał wyniki będąc razem ze mną opiekunem pes4 i to ujawniłem to nazywasz przekrętem a po drugie nabluzgał bym ci jak szczeniakowi za te przekręty ale napisze ci tak nie gadam z idiotom bo sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem ower PS i w nagrode nie byłem opiekunem to jest dopiero przekręt na miare światową REJESTRACJA lub LOGOWANIE sam przyp zrezygnowałem potym jak na mnie wskoczył jeden z członków zarządu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej