Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Puchary i Turnieje Dnia

<< < (6/7) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo musisz napisac do zarzadu aby podmianke zrobili Ciebie za mnie :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
Wiedziałem, że jak bd gadka o Rychu to bd też Matip i tak całą strone jedziecie bez sensu i t/p to nie pomagacie REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoncze temat.

Zaczniecie grac lige, zaczną się puchary. Jak nie bede tracil czasu na Wo, to poświece je na T?p

--- Koniec cytatu ---
Ja np. nie gram ligi ale z checia zagralbym Turniej Dnia...!

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiedziałem, że jak bd gadka o Rychu to bd też Matip i tak całą strone jedziecie bez sensu i t/p to nie pomagacieJa np. nie gram ligi ale z checia zagralbym Turniej Dnia...!

--- Koniec cytatu ---
już sie nie odzywam szkoda prądu nie ma sensu jedynie co mogę zrobić na pewno już nie kupie pesa przez sklep pesleague

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE już sie nie odzywam szkoda prądu nie ma sensu jedynie co mogę zrobić na pewno już nie kupie pesa przez sklep pesleague

--- Koniec cytatu ---
Ale to nie ode mnie zalezy, gdyby zależało były by t/p co 2 dzien

Matip125':
Risto-pl: Tak jak powtarzane bylo T/P sa organizowane wtedy kiedy dany opiekun ma czas, wyjdz sobie na dwor, bo siedzenie w domku jak widac szkodzi Ci stanowczo ;)
Co do mojej wypowiedzi na mircu, to bylo dla zartu tak jak juz co nie ktorzy pisza tez specjalnie JEST T/P itd.
I nie zwalaj teraz ze chcialbys zeby ktos tam byl opiekunem, bo wszyscy wiedza ze Ty bardzo chcialbys zajac taka posadke :D
I nie osmieszaj sie juz prosze Ciebie ;)

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERisto-pl: Tak jak powtarzane bylo T/P sa organizowane wtedy kiedy dany opiekun ma czas, wyjdz sobie na dwor, bo siedzenie w domku jak widac szkodzi Ci stanowczo ;)
Co do mojej wypowiedzi na mircu, to bylo dla zartu tak jak juz co nie ktorzy pisza tez specjalnie JEST T/P itd.
I nie zwalaj teraz ze chcialbys zeby ktos tam byl opiekunem, bo wszyscy wiedza ze Ty bardzo chcialbys zajac taka posadke :D
I nie osmieszaj sie juz prosze Ciebie ;)

--- Koniec cytatu ---
 ja nie siedze 24 godz na dobe jak ty jedzenie spanie i ........ na forum wez i kto to mówi ahahahaha

wszystko jest prawda i gracze o tym wiedza tylko ty nie umiesz zrobić pucharu choć masz uprawnienia tylko łacha robisz sobie z graczy to jest normalne tobie w twarz pluć a ty mówisz ze deszcz pada ::) ::) ::) ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej