EJO EJO EJO ! ! ! Dzieciaki ! Spokój ma być ! ludzie nie zachowujecie się jak na swój wiek przystało. macie do siebie jakieś uwagi to na pw.
Orson - jak masz za dużo czasu to zajmij się kostką rubika albo sobie na laptopie bierz pesa do pracy i nie wykłócaj się tutaj o to czy ty łamiesz regulamin, czy to robi ktoś inny. wybacz, że to mówię, ale masz chyba 17 lat (nie wiem czy dobrze kojarzę), a zachowujesz się teraz jak 13-nasto latek w okresie buntu młodzieżowego, który musi postawić na swoim i jego musi być na wierzchu. Swoiste "na złość tacie nas**m w gacie". Twoje wczorajsze i dzisiejsze posty szacuję, że w zaledwie 1% dotyczyły pesa.
Pawlodar i Artur - Jestem tu dość długo, żeby stwierdzić, że macie wystarczająco dużo oleju w głowie, żeby nie wplątywać się w te dziecinne wojenki. O ile Pawlo odpowiadasz logicznie o tyle Arturze spokojniej trochę. to forum i jego zdziecinniałe 70% użytkowników nie są tego warte
Wszyscy inni z bezsensownymi argumentami - nie wiecie na bank to nie piszcie. nie zgadzacie się to wymyślcie coś przekonywującego, a nie "moje ważniejsze bo śnieg" i powtarzacie to milion razy, tylko inaczej sformułowane. to żaden argument. poza tym to nie jest forum medyczne, że decydujecie jaką kto ma mieć wagę i jak ma być zbudowany. Nie jest to też forum gimbazjum, a tak się zachowujecie
"X: Debil
Y: Nie.e. ty jesteś debil
X: Nie.e to ty jesteś Debil
Y: Nie.e" i tak w kółko
Chciałbym w końcu zobaczyć tutaj moderatora, który usunie 2/3 tego wątku z powodu zbyt dużego spamu o Bóg jeden wie czym.