Autor Wątek: PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny  (Przeczytany 366151 razy)

Offline Kosimazaki

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 22.05.2012r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
« Odpowiedź #680 dnia: Sierpień 16, 2012, 22:40:58 »
Pkotu czemu nie udostepniles tego filmiku na fony?

Offline Pkotu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 04.10.2008r.
« Odpowiedź #681 dnia: Sierpień 17, 2012, 00:33:49 »
Dzięki. Sam zaczynam z kompilacjami, więc stestuje Corela, bo w Vegasie na razie średnio mi idzie ;)
Polecam - jeśłi Vegas Ci nie leży to przypasuje :) O wiele łatwiejszy i bardziej domyślny. Mnie tam w sumie wychodziło ,ale jakoś nie leży mi. Efekty przejściowe między klipami też średnie(być może mogłem pobrać dodatkowe efekty,ale w to nie chciało mi się bawić, ani tworzenie). Wolę Corela :) Przypomniałem sobie o nim, bo pierwsze kompilacje tworzyłem w tym programie, gdy o vegasie nie słyszałem ;)

Grasz bez asyst?,jak robisz te tricki;O?

Trick Torresa - to komp niestety ;)
Trick kogoś z bvb(nie pamiętam już), to kwestia wciśnięcia strzałki/analogu w odwrotną stronę, jak jest piłkarz ustawiony. Np stoi tyłem do swojej bramki, ma piłkę na odpowiedniej wysokości , to trzymamy analog/strzałkę w kierunku swojej + LT. Tylko trzeba to zrobić w odpowiednim momencie - na razie dwa/trzy razy wyszło, więc jeszcze nie mam pewności od czego jest to zależne(być może nie jest wymagany LT - wczoraj ładnie z powietrza tak podbiłem piłkę i przerzuciłem nad rywalem, tj piłkarzem kumpla :D).
Co do pozostałych, to kwestia operowania LT (Lewy trigger) + prawy analog...  

Tak, gram na manualu :) Chociaż mam problem z trafianiem w bramkę i czasami podaniami... Jak widzę, jak to idzie kumplom(choćby na połowicznych asystach) czasami, to krew zalewa :pp Chociaż kwestia strzału to już inna bajka akurat ;]

Kompilacja bardzo fajna. Taki strzał, jak ten wolec Lewego to mi się nigdy nie przytrafił.

Beatch ? Połączenie "beach" i "bitch" ? :D

hahahahahaha... wiesz, że ogarnąłem wszystkie inne błędy, a tego ie ... hahahahaha :D  Wypadek przy pracy :))) dopisze w opisie filmu, bo specjalnie konwertować znowu film z projektu dlatego nie chce mi się ;)

Pkotu czemu nie udostepniles tego filmiku na fony?

Głupie pytanie :D jak to zrobić? Nie udostępniałem wcześniej na telefony specjalnie :>
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2012, 08:39:36 wysłana przez Pkotu »
Moja pierwsza kompilacja pes 2013 (i od dawien dawna... pes 09 :D )
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline krab13

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 23.12.2008r.
« Odpowiedź #682 dnia: Sierpień 17, 2012, 12:44:39 »
OKŁADKA

Offline Nejdro

• V - ligowiec
  • **
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 26.04.2012r.
    • Status GG
« Odpowiedź #683 dnia: Sierpień 17, 2012, 12:47:16 »
Fajne ujęcie, ale co to za korki ? Jakieś nowe ? Pamiętam, że Ronaldo nosił podobne w sezonie, gdy przychodził do Realu.
Prawdziwą porażką nie jest przegrać, ale nie podjąć walki w ogóle.

Offline RobSoN7

• Kapitan reprezentacji
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 25.08.2009r.
  • ¡La vida es blanca!
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #684 dnia: Sierpień 17, 2012, 13:41:14 »

Offline Orson

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Na forum od: 24.05.2012r.
  • PSNid: orson1234
« Odpowiedź #685 dnia: Sierpień 17, 2012, 14:59:23 »
OKŁADKA

to była OKŁADKA

Offline Letischoo

• Prezes klubu
  • Na forum od: 01.01.2011r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #686 dnia: Sierpień 17, 2012, 15:09:14 »
  to była OKŁADKA

w odniesieniu do czego to wklejasz skoro nikt o PES 2005 nie pisał? nie uznawaj tego za "wyśmiewcze" pytanie tylko poważnie pytam, bo może nie doczytałem czegoś ;)
The big part of fifa players are PESfans, don't forget it.

Offline Orson

• Piłkarz C klasy
  • **
« Odpowiedź #687 dnia: Sierpień 17, 2012, 15:11:32 »
dziwne pytanie  :P

w sensie, że duzo lepsza okładka niż ta aktualna  :)

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #688 dnia: Sierpień 17, 2012, 15:13:37 »
A podobno Galapagos załatwiło, że na polskiej wersji okładki będzie Grzesiu Lato.

Offline Letischoo

• Prezes klubu
« Odpowiedź #689 dnia: Sierpień 17, 2012, 15:36:43 »
A podobno Galapagos załatwiło, że na polskiej wersji okładki będzie Grzesiu Lato.

tiaa... daruj sobie takie idiotyzmy ;P

dziwne pytanie  :P

w sensie, że duzo lepsza okładka niż ta aktualna  :)

z ciekawości pytałem bo tak "ni z tego, ni z owego" nagle PES sprzed 7 lat się pojawia :D a okładka fakt - lepsza, i lepsi zawodnicy ;-)

a takie pytanie... wszystkim ten stream z Gamescom tak zacina czy wam ładnie idzie bez 'lagów'?;|

The_Wraith

• Gość
« Odpowiedź #690 dnia: Sierpień 17, 2012, 15:38:20 »
tiaa... daruj sobie takie idiotyzmy ;P

z ciekawości pytałem bo tak "ni z tego, ni z owego" nagle PES sprzed 7 lat się pojawia :D a okładka fakt - lepsza, i lepsi zawodnicy ;-)

a takie pytanie... wszystkim ten stream z Gamescom tak zacina czy wam ładnie idzie bez 'lagów'?;|

Okładka świetna - najlepsza w historii PESa

Mi tnie przy łączu 10 mega :)

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #691 dnia: Sierpień 17, 2012, 17:05:14 »
PES 2005

PES 5.

Liga Europy będzie dostępna w menu?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline krab13

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.12.2008r.
« Odpowiedź #692 dnia: Sierpień 17, 2012, 17:06:54 »
Menu jest ukryte więc nie wiadomo.

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
« Odpowiedź #693 dnia: Sierpień 17, 2012, 18:22:34 »
Fajna okładka. Heh...ten znaczek powala - 3D compatible game :o
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #694 dnia: Sierpień 17, 2012, 19:36:10 »
w ogole to moderator powinien usuwac takie gadki bez sensu na temat klubow czy pilkarzy to mozecie sobie pogadac w dziale SPORT a tu spam ale jak jest mowa o FIFie ze goni PESa czy cos to wtedy jest ostrzeezenie bo to przeciez spam
" border="0" border="0

Offline Letischoo

• Prezes klubu
« Odpowiedź #695 dnia: Sierpień 17, 2012, 19:58:48 »
Pamiętacie Cantonę? Roya Keanea? Ravanelliego? Zolę? to byli piłakrze!

Z wielkich kończy teraz karierę Alex Del Piero  :(

Dziś mamy drużynę Uefa z 400 mln budżetem tj Barcelonę, która przeszła sama siebie i symuluje nawet w meczach towarzyskich - vide spar z PSG i Sanchez

kiedyś gladiatorzy dziś piłkarze io posturze uczennicy liceum- jak Messi czy Iniesta

mam 17 lat i pamiętam co mogę, Cantone, Bergkampa czy Shearera to tylko z filmików i wspomnień taty:P
nie mów że tylko Del Piero - jeśli jego zaliczasz do tych "wielkiego pokolenia"...;) a Inzaghi? też teraz kończy dopiero... Szewczenko jeszcze gra, Raul, Deco czy Ronaldinho kopią w Brazylii, Beckham w LA Galaxy... Giggs, Scholes, Pirlo bym zaliczył, Totti, mimo wszystko Puyol... ;)

a co do Sancheza to nie zamierzam się wykłócać ale on się przewrócił (potknął, poślizgnął, źle postawił nogę), sędzia gwizdnął. Alexis ani nie krzyknął że dostał ani nie protestował więc nie do końca się zgadzam z tym, ale nie zaprzeczam że Barca strasznie aktorzy... chyba Messi jako jedyny stara się iść do końca a nie pada jeszcze "przed przeciwnikiem"...

a co do gladiatorów - jak to nazywasz - to teraz niestety stawia się na technikę, szybkość i zwinność czego Ci gladiatorzy nie posiadają... i nie mów że Del Piero był gladiatorem ze swoim 170cm wzrostu :P ale Barca akurat gra tym kogo ma - tylko szkoda że brani z teatru co po niektórzy ;P stoperzy jednak zawsze będą musieli być "duzi" ^^

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

w ogole to moderator powinien usuwac takie gadki bez sensu na temat klubow czy pilkarzy to mozecie sobie pogadac w dziale SPORT a tu spam ale jak jest mowa o FIFie ze goni PESa czy cos to wtedy jest ostrzeezenie bo to przeciez spam

też miałem takie podejście kiedyś, ale wyluzuj ;)

offtop , jesli jest prowadzony kulturalnie , nie jest czyms strasznym, naturalnie od czasu do czasu dyskusja schodzi na boczny tor , gdy nie ma nowych newsów , filmików itd.

nie jestem pewny czyj post - jednego z modów - nie chce przypisać cytatu komu innemu, więc nie piszę czyj...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2012, 20:05:44 wysłana przez Letischoo »

Offline Orson

• Piłkarz C klasy
  • **
« Odpowiedź #696 dnia: Sierpień 17, 2012, 20:11:20 »
mam 17 lat i pamiętam co mogę, Cantone, Bergkampa czy Shearera to tylko z filmików i wspomnień taty:P
nie mów że tylko Del Piero - jeśli jego zaliczasz do tych "wielkiego pokolenia"...;) a Inzaghi? też teraz kończy dopiero... Szewczenko jeszcze gra, Raul, Deco czy Ronaldinho kopią w Brazylii, Beckham w LA Galaxy... Giggs, Scholes, Pirlo bym zaliczył, Totti, mimo wszystko Puyol... ;)

a co do Sancheza to nie zamierzam się wykłócać ale on się przewrócił (potknął, poślizgnął, źle postawił nogę), sędzia gwizdnął. Alexis ani nie krzyknął że dostał ani nie protestował więc nie do końca się zgadzam z tym, ale nie zaprzeczam że Barca strasznie aktorzy... chyba Messi jako jedyny stara się iść do końca a nie pada jeszcze "przed przeciwnikiem"...

a co do gladiatorów - jak to nazywasz - to teraz niestety stawia się na technikę, szybkość i zwinność czego Ci gladiatorzy nie posiadają... i nie mów że Del Piero był gladiatorem ze swoim 170cm wzrostu :P ale Barca akurat gra tym kogo ma - tylko szkoda że brani z teatru co po niektórzy ;P stoperzy jednak zawsze będą musieli być "duzi" ^^

oczywiście - jako sympatyk Juve oddaję hołd Inzaghiemu , doceniam Shevę , Scholsea...

Barcelony nie lubię. bardzo  ;D stary popatrz- sezon temu był protest w LA Liga. Wiesz jakie zdanie wypowiedział prezes Ossasuny?

"Barca ma budżet 400 mln euro na sezon, Real 465. Oni walczą o mistrzostwo , my o to by się z nimi nie skompromitować"

To ma być piłka? Messi jest geniuszem ale jego 50 bramek w sezonie to mrzonka! Strzela kasztanom bo to są zupełnie inne realia , Iniesta i Xavi zapewniają mu perfekcyjne dogrania, Puyol i Pique zapewniają spokój tyle - można się bawić

gdy miałem lat 12 patrzyłem na piłkarzy- to był cel, by dążyć do sylwetki jak ci idole z boiska. Patrzę teraz na Messiego czy Iniesty- karamba, przecież ro jest jakiś rodzaj anoreksji , to mają byc idole młodzieży ?

beka na maksa jest jednak z tego, że...to cytat ze mnie  ;D ;D ;D ;D ;D kur.wa jestem jak Coelho - niedługo zacznę byc cytowany na laurkach dla mam  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ps- ej moderacjo , bez przesady, pozwólcie nam czasem luźno pogadać  :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2012, 20:14:09 wysłana przez Orson »

Offline Nejdro

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 26.04.2012r.
    • Status GG
« Odpowiedź #697 dnia: Sierpień 17, 2012, 20:16:10 »
gdy miałem lat 12 patrzyłem na piłkarzy- to był cel, by dążyć do sylwetki jak ci idole z boiska. Patrzę teraz na Messiego czy Iniesty- karamba, przecież ro jest jakiś rodzaj anoreksji , to mają byc idole młodzieży ?

To ich wina, że tak wyglądają? To nie jest żadna anoreksja. Po prostu mają taką budowę, a Messi do tego był ciężko chory. Akurat czepianie się warunków fizycznych to totalny idiotyzm.
Prawdziwą porażką nie jest przegrać, ale nie podjąć walki w ogóle.

Offline Orson

• Piłkarz C klasy
  • **
« Odpowiedź #698 dnia: Sierpień 17, 2012, 20:17:15 »
To ich wina, że tak wyglądają? To nie jest żadna anoreksja. Po prostu mają taką budowę, a Messi do tego był ciężko chory. Akurat czepianie się warunków fizycznych to totalny idiotyzm.

must be kidding- oczywiście, że to zaplanowana strategia żywieniowa

ci facecie mają być:

1 zwrotni

2 szybcy

3 ich stawy nie moga być eksploatowane przez zbyt dużą wagę, dlatego mają trzymać się na minimalnej dopuszczalnej wadze

zawodowy sportowiec?????
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2012, 20:25:36 wysłana przez Orson »

Offline Letischoo

• Prezes klubu
« Odpowiedź #699 dnia: Sierpień 17, 2012, 20:27:48 »
(...)
beka na maksa jest jednak z tego, że...to cytat ze mnie  ;D ;D ;D ;D ;D

looooool xD jeszcze lepiej jak twój :D

ale jednak doszli do tego, innym też nikt nie broni żeby szkolić młodzież NA PRZYSZŁOŚĆ i za te 10 lat rywalizować z Barceloną... można by nazwać to "dyskryminacją" że skoro ktoś jest "anorektykiem" to że nie może grać w piłkę... no bo nie powiesz że zrobiłbyś w piłce kategorie wagowe?:D

wiesz jaki klub NAJBARDZIEJ szanuję w świecie piłkarskim? Athletic Bilbao... nie można mu odmówić że jest dobry, gra na poziomie średniaka europejskiego - nawet trzeba przyznać, mimo wszystko - mocnego średniaka... a kim gra? sami Baskowie... do niedawna (2008-2010 - nie pamiętam dokładnie) grali bez sponsora na koszulkach, dopiero problemy finansowe zmusiły ich do zawarcia 1 takiego kontraktu w historii... a kto sobie wyobraża Wisłę z samych "Małopolan" czy Legię z "Mazowszan"? Nikt, rządzą przecież Iliev, Melikson, Genkov, Ljuboja, Radović czy Vrdoljak...

jednak jakoś do tego doszli i myślę że każdy komu się chce to potrafiłby dojść, jednak trzeba cierpliwości w jaką zainwestowały obecne potęgi hiszpańskie...

taka polska mentalność: na przykładzie Wisły (tak, jestem jej kibicem i dlatego ten przykład bo jest mi bliski) - Cupiał chciał Ligi Mistrzów... Maaskant, Stan Valckx - idealny duet do tego celu... 1 sezon, jest mistrzostwo! teraz tylko LM - Cupiał postawił warunek: ma być CO NAJMNIEJ faza grupowa LE - ale za LM też się nikt nie obrazi :) wszystko spoko, spoko... przychodzi Stan do Bogusia i mówi:
-Dostaniesz Ligę Mistrzów tylko daj tą kase na transfery...
-Fige dostaniesz.
I w Polskiej lidze pojawiły się gwiazdy pokroju: Jaliens, Lamey czy Nunez... wszyscy wiedzą jak się to skończyło... LE wcale nie najgorzej, ale co w lidze to każdy zainteresowany wie :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #699 dnia: Sierpień 17, 2012, 20:27:48 »