Dział Ogólny > PES 2012
Nowe DLC i patch 1.06 (+nodvd) juz dostępne!
FCRealMadrid:
Chlopaki ja gram na profesional,w moim odczuciu bardzo daje sie we znaki problem z odebraniem pilki przeciwnikowi,jesli chdzi o podania to sa bardzo szybkie niezaleznie od poziomu zawodnika,grajac klubem real madrid mam trudnosci w strzeleniu bramki (C.Ronaldo) prawie wszystkie strzaly leca ponad poprzeczke, bramkarze wszystko bronia troszke to dziwnie wyglada gdy messi ma klopot z trafieniem w swiatlo bramki lub jakis przecietny bramkarz wybrania wiekszosc jego strzalow lub gdy obroncy barcelony maja klopot z zatrzymaniem czy terz odebraniem pilki przecientnemu napastnikowi,problem jest terz z tymi zaszybkimi podaniami pilka goni jak po sznurku nawet przecietna druzyna moze grac jak barca podania sa jak zaprogramowane,futbolowka jest niczym pocisk,niesposob wykorzystac potencialu gwiazd futbolu ,po tym patchu niema gwiazd ronaldo,messi i spulka gdyz sa oni na ruwni z slabymi graczami,zero kiwek i widocznych efektownych rochow ktore wyruzniaja gwiazdy futboolu,mecz glownie sklada sie z samych szybki podan,niecelnych strzalow i ucirzliwego slabego poziomu zawodnikow w odebraniu pilki ale jest jakis plus tego wszystkiego przynajmnie pes mnie juz tak nie pochlania i spedzam mniej czasu przy kompie,to ja lece ,narka i zycze ladnych brammek
ReveAnge:
Gram na professional nie na amator i nie chodziło mi o to że ja strzalam za każdym razem tylko przeciwnik. Nawet średniaki z overall poniżej 70 bez kłopotu walą bramki z 25m bramkarzom z overall na poziomie 90.
FCRealMadrid---ja mam wprost przeciwne odczucia, dopiero teraz taki Messi potrafi doprowadzić do pasji swoim dryblingiem przez pół boiska, jest oczywiście nietykalny a jeśli jakimś cudem uda się go zatrzymać to najczęściej kartka, często czerwona (to akurat jest spory realizm). Piłka jak po sznurku to lata od samego początku tej edycji, tu każdy gra jak Farsa, przeciwnicy się nie męczą i ich forma nie ma żadnego wpływu na jakość gry. Taki urok PES.
longfly:
sprawdzilem gameplaj to i ja dorzuce jedna zasadnicza uwage--wszystko mozna zaakceptowac ale kurde teraz mam wrazenie ze kompletnie nie mam obrony komputer jezdzi we mnie na szybkosci na ktora nie moge zdazyc zareagowac w meczu pada za to wiele bramek 3-4 4-2 to dwa wyniki oba przegrane z meczow ktore gralem.
Nic mnie tak nie irytuje jak niemoznosc zatrzymania przeciwnika z powodu jego mocnego przyspieszenia z pilka u nogi i opoznionej reakcji obroncow.
Konami strzela sobie samoboj za samobojem mogli by wydac gre i zostawic ale nie. kolejne gameplaj pacze.....
Coz przetestuje gre jeszcze z zywym przeciwnikiem.
ODBIERANIE PILKI LEZY I KWICZY RESZTE DA SIE PRZEBOLEĆ - WNIOSEK KONCOWY
dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGram na professional nie na amator i nie chodziło mi o to że ja strzalam za każdym razem tylko przeciwnik. Nawet średniaki z overall poniżej 70 bez kłopotu walą bramki z 25m bramkarzom z overall na poziomie 90.
FCRealMadrid---ja mam wprost przeciwne odczucia, dopiero teraz taki Messi potrafi doprowadzić do pasji swoim dryblingiem przez pół boiska, jest oczywiście nietykalny a jeśli jakimś cudem uda się go zatrzymać to najczęściej kartka, często czerwona (to akurat jest spory realizm). Piłka jak po sznurku to lata od samego początku tej edycji, tu każdy gra jak Farsa, przeciwnicy się nie męczą i ich forma nie ma żadnego wpływu na jakość gry. Taki urok PES.
--- Koniec cytatu ---
radzę poćwiczyć grę w obronie... wtedy takiego messiego będziesz zatrzymywał na 10 akcji 8...
piłka jak po sznurku? jest coś takiego jak opcja wyłączenia asyst...
ja nie gram z PC ale online i forma/zmęczenie ma wpływ na przebieg gry...
dealbrooklyn:
jak czyta się wasze komentarze to wynika z tego całkiem nowa gra...
mnie to bardzo śmieszny :D
bo grając onlinie nie odczuwam kompletnie niczego co mogłoby zostać zmienione :D
Nawigacja
[#] Następna strona