Dział Ogólny > PES 2012
Nowe DLC i patch 1.06 (+nodvd) juz dostępne!
Palacio:
Tez macie 2 tryby gry o Copa Libertadores ?.
longfly:
ostatnie 3 grosze i koncze temat tego patcha 1.06 i wracam do poprzedniego..
komputer by obrucic sie z moim jednym czy dwoma zawodnikami na plecach wcale nie potrzebuje messiego ot zwykly toni kroos starcza lub przecietny zawodnik
ja zeby majac messiego uciec kryjacemu roslemu obroncy musze wyczyniac malpie pokazy zwrotnosci.....
ot takie rozumienie poziomu trudnosci wg konami bo gameplay patch 1.06 wyraznie utrudnil drybling, zepsol celnosc podan nawet na wspomaganiu i utworzyl seki na nogach wiekszosci graczy........
sory konami nie tym razem
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETez macie 2 tryby gry o Copa Libertadores ?.
--- Koniec cytatu ---
ZAUWAZYLEM TO PO WGRANIU PO WGRANIU SPOLSZCZENIA OD NAS ;D ;D ;D
MaddiMNagic:
hahaha nie wytrzymam. Strzały z dystansu są tylko wzmocnione. Nie wpada w cale tak dużo goli. U mnie z obroną nie ma problemów. Umiem zatrzymać każdego, oczywiście nie zawsze bo czasami im się udaje. Co do zmęczenia. Tutaj nie zauważyłem żadnej zmiany. Mi tam się łatwiej mija innych zawodników, nie mam w cale więcej bramek. Oni mnie też nie mijają tak łatwo, czasami im się udaje. Celność podań u mnie jest taka sama albo i gorsza. Nie słuchajcie tego Longfly bo robi z siebie totalną ofiarę losu. Koniec.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahaha nie wytrzymam. Strzały z dystansu są tylko wzmocnione. Nie wpada w cale tak dużo goli. U mnie z obroną nie ma problemów. Umiem zatrzymać każdego, oczywiście nie zawsze bo czasami im się udaje. Co do zmęczenia. Tutaj nie zauważyłem żadnej zmiany. Mi tam się łatwiej mija innych zawodników, nie mam w cale więcej bramek. Oni mnie też nie mijają tak łatwo, czasami im się udaje. Celność podań u mnie jest taka sama albo i gorsza. Nie słuchajcie tego Longfly bo robi z siebie totalną ofiarę losu. Koniec.
--- Koniec cytatu ---
stary zastanow sie czy grasz w ta sama gre albo czy potrafisz wylapac zmiany albo wogole sie zastanow czy jestes w stanie dostrzec zmiany w czymkolwiek--jesli forum sluzy do wyrazania opinii to wyrazam swoja bo zmiany w grze dostrzeglem natychmiast po wgraniu. widocznie ty musialbys grac na zmiane w stara i nowa wersje moze bys dostrzegl cokolwiek
kazdy moze sam ocenic czy mu sie podoba czy nie ja gram dosc czesto by wiedziec ktora wersja gameplaya jest dla mnie lepsza-ja tez jak zagram na powaznie to w obronie jakos zatrzymuje ataki ale ty nie zrozumiales chyba w poprzednim gameplaju to bylo latwiejsze--a nie ze ja sobie nie radze. Zreszta to nie ma akurat nic do rzeczy.
Jesli ja o czyms pisze to sa to moje subiektywne spostrzezenia na temat zauwazonych przezemnie roznic(notabene z paskami kondycji jednak nie jest tak zle) w odniesieniu do poprzedniego gameplaja a nie moich umiejetnosci.
Nawigacja
[#] Następna strona