Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (2/19) > >>

KamZ123:
20 stadionów... DLC... ile to będzie ważyć ?? :D

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE20 stadionów... DLC... ile to będzie ważyć ?? :D

--- Koniec cytatu ---

Czy to ważne? :P Jestem wniebowzięty tą informacją. Jestem kibicem hiszpańskiej ligi i dla mnie to może nawet ważyć 2GB

jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE20 stadionów... DLC... ile to będzie ważyć ?? :D

--- Koniec cytatu ---
I to mnie bardzo cieszy,duzo wazyc nie bedzie,a nawet jesli to chyba masz tyle miejsca na dysku :)
Bramakrze mnie zaskoczyli na tym trailerze,ciekawe czy to co jest pokaze bedzie wygladac tak w gameplayu :)
Wychodzi na to ,ze pes z numerkiem 2013 bedzie miec sporo stadionow :),chyba nie ma co liczyc na signal inuda park ? ;D

mateusz9966:
no narzekanie..bo pes 2013 to nic innego jak 2012.. to takie oczywiste, praca stawów skokowych kostki wygląda u neymara nie naturalnie troche;p i wygląda jak by miał płaskostopie.....(na ulicy można rozpoznać jak komuś but schodzi na zewnątrz, czyli chodzi trochę na zewnętrznej ściance buta..) ale filmik ładnie się prezentuje, dość mnie zaciekawił w pewnych momentach.. ciekawe czy zaś nie bd kartek po akcji.... w pes 2010 czy 2011 było w 2012 już nie..

Kosimazaki:
Faajnie się nowy pes zapowiada. Terry mnie rozwala ;D. A czy będą jeszcze jakieś trailery czu już raczej nie. NIE piszcie bo wiadomosci nie mogę wysłać :D Kartki dawał w pes 6

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej