Dział Ogólny > PES 2013
Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!
Ukassiu:
Panowie, to nie jest wasz prywatny folwark, jeśli macie chęć podyskutować miedzy sobą, jednocześnie obrażając się nawzajem , to służy do tego PW. Jeśli będzie się to dalej powtarzać, będą leciały nie tylko posty...
longfly:
znow zaczynaja sie osobiste wycieczki jak widac wyzej. Mam nadzieje ze widac kto komu zabrania wypowiadac sie poniewaz ma inne zdanie- tak posty polecialy slusznie bo moze niepotrzebnie prywatne wnerwienie wzielo u mnie góre nad zdrowym rozsadkiem- nie ten poziom.
Od pochwal gra lepsza nie bedzie. jakies osobiste wycieczki sa notoryczne jakby ktos kazal odnosic sie do postow innych uzytkownikow-- rozumiem ze jak nie widze nic odkrywczego powinienem i tak chwalic. Widocznie moje zadowolenie ze stadionow ligi hiszpanskiej to jeszcze za malo i powinienem bic wieksze poklony nad trailerem.
prosze zwrocic uwage ktora osoba co chwile odnosi sie do opinii innych szczegolnie nieprzychylnych badz krytycznych-- albo kazdy moze glosic wlasne opinie albo same pozytywne
Ja na pewno zanim nie zagram nie popadne w huraoptymizm bo jak tu oceniac - moge tylko spojrzec na grafike animacje i tyle - mam nadzieje ze konami ujawni wiecej . No i wazna i wymagajaca tydzien roboty sprawa Statystyki graczy i sklady! tu licze na dokladnosc niech nawet zrzynają z football managera jak trzeba albo nie maja materialow lub peesstatsdatabase. Niech czysta gra wyglada na w miarę kompletną.
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, to nie jest wasz prywatny folwark, jeśli macie chęć podyskutować miedzy sobą, jednocześnie obrażając się nawzajem , to służy do tego PW. Jeśli będzie się to dalej powtarzać, będą leciały nie tylko posty...
--- Koniec cytatu ---
moim zdaniem "sędziowanie" tutaj jest o wiele za łagodne, dlatego non stop ktoś zamiast napisać swe zdanie o grze, to komus coś docina.
Napominaniem to nic nie zdziałasz- to internet, pełen przeróżnych osób, by to ogarnąć trzeba zdecydowanych kroków. Bp na razie popatrz- jeden pisze, ze mu się cos ie podoba w PESie , drugi nie moze sie z tym pogodzić i sobie ciupią i tak non stop z tym, że zmieniają się pary. Dla postronnego widza strona STRASZNIE PRZE TO TRACI
bo obecnie to klapa na całej linii nawet przy wyłączonych asystach komputer sam mi wybiera gdzie strzela... ja w dolny lewy róg a ten na odwrót...
i oczywiście opcja technicznego strzału też musi być poprawiona...
a po tym filmiku widać że źle nie będzie z PES'em :D
wszystkie stadiony La Liga <3
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoby do tego była swoboda strzału...
--- Koniec cytatu ---
jest potwierdzona- co oznacza rewolucję w serii. Ja wiem, że Ffa ma to od lat ale to nie ma znaczenia w tym momencie.
Ja nie wiem jak można sie nie jarac. Będzie MANUAL! :)
Nawigacja
[#] Następna strona