Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (14/19) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie nie jestem zbyt ogarnięty w temacie tego pesa bo w ostatniego grałem 10 i stąd moje pytanie co mam ustawić żeby grać na tym "manualu" o którym ciągle tu jest mowa?

--- Koniec cytatu ---
Odpalasz PES-a ;)/Menu/Personal Data Settings/Wybierasz Profil/Cursor Settings/ i tak jak Orson mowi kreka najlepiej na 0 wtedy masz pewnosc , ze grasz wg swoich umiejetnosci - przed podaniem bd musial zastanowic sie nad sila i szczegolnie odpowiednim odchyleniem galki czy tam krzyzaku zalezy na czym grasz

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO co chodzi z murawą 3d?

--- Koniec cytatu ---

wiesz co to murawa? zapewne wiesz... a co to 3D? też wiesz... więc w czym problem?
chodzi mniej więcej o to: teraz masz taflę murawy - płaska jak stół... a w 2013 zobaczysz ździebełka trawy i ma być widać że jest stojąca a nie płaska...;D

dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz co to murawa? zapewne wiesz... a co to 3D? też wiesz... więc w czym problem?
chodzi mniej więcej o to: teraz masz taflę murawy - płaska jak stół... a w 2013 zobaczysz ździebełka trawy i ma być widać że jest stojąca a nie płaska...;D

--- Koniec cytatu ---

w PES13 będzie taka jak w PES12 tylko że będzie bardziej wyostrzony kolor... a grafika ta sama...

ps. dzisiaj wyszły nowe screeny :P
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Letischoo:
To samo co kolega wyżej, tylko że bez linka:)

Douglas:
nowe screeny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej