Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (16/19) > >>

dealbrooklyn:

ostatnio speedlink wydał pady ala X360... kupiłem jednego aby spróbować jak to funkcjonuje bo w necie opinie zazwyczaj były pozytywne :D
pady są genialne i solidnie zrobione... teraz posiadam ich 4 :D

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ostatnio speedlink wydał pady ala X360... kupiłem jednego aby spróbować jak to funkcjonuje bo w necie opinie zazwyczaj były pozytywne :D
pady są genialne i solidnie zrobione... teraz posiadam ich 4 :D

--- Koniec cytatu ---
bardzo atrakcyjna propozycja niech no z cena zejdzie z 10 zloty w dol do 40 to pewno kupie. ostatnio mam niesmak gdyz tracer ala ps3 wytrzymal tylko pol roku a dalem za niego 5 dyszek;/ Jak zwykle podkladki gumowe pod przyciskami nie wytrzymaly. Co zreszta mnie nie dziwi bo to zawsze nawalalo w padach w moim przypadku czy drozsze czy tansze. teraz mam jakiegos szarka manty po 15 zloty podrobka ps3 jak siadzie choc kasy nie bedzie zal:D ;D

ale bede pamietal na przyszlosc do pes13 sporo czasu wiec cos tam odloze. Mysle ze to chyba najlepsza perspektywa dla mnie bo galka w miejscu krzyzaka i do tego niska.

Ja i tak wolalbym analogowy krzyzak ale coz  .

MaddiMNagic:
Analogowy krzyżak... Ja pierdziele.

Artur 7:
tego pada co wyzej pokazujecie to mialem nawet dwa i jak sie dluzej pogra to galka robi sie tak sliska (chodzi o powierzchnie gdzie 3ma sie opuszek kciuka) ze az sie chuyowo gra.,.. ;)

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAnalogowy krzyżak... Ja pierdziele.

--- Koniec cytatu ---
ale czego nie rozumiesz krzyzaka dzialajacego we wszystkch kerunkach bedacego polaczeniem galki z dzialania i krzyzaka z wygladu?moze uruchom wyobraznie byloby zajebiscie gdyby reagowal na sile nacisku a nie jak galka sile wychylenia

Twoj koment nic nie wniosl ale widocznie nie zrozumiales pomyslu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej