widać po walce Szpilki jak zawsze przybywa znawców co się ograniczają do obejrzenia kilku walk rocznie , nie wiem jak mozna się nabrać na to że Szpilka to dobry bokser , jest to tylko i wyłącznie wytwór pana Wasilewskiego i Polsatu , a jeśli koleś co miał przerwe 2 lata 2x nokatuje szpilke to bez komentazra . Pierwszy sredniak z hw poradzi sobie z spzilka
wiesz zapominasz, że Szpilka to ciągle młody chłopak straszy ode mnie o rok - 23 lata... Wciąż się uczy, a już prezentuje dobry poziom w dodatku nie został dwa razy znokautowany tylko zaliczył dwa nokdauny, a to duża różnica
Też nie znam Szpilki i go nie oceniam, a opinie innych ludzi...wiesz czasami prawda jest zupełnie inna. Tak samo sprawa się ma do tych konferencji, nie wiadomo kto zaczął i dlaczego, a człowiek w przypływie emocji może powiedzieć wszystko i zrobić wszystko, a to moim zdaniem, nie może być powodem do jego oceny.
A co do zimnocha to wiem skąd pochodzi, wiem co zrobił. Mogę jedynie powiedzieć, że sprzedał kilku chłopaków/kolegów z Białego...PSOM!
kto zaczął to już wiadomo dyni Zimnoch pierwszy nie wyjebał, a to, że coś tam powiedział nie znaczy, że od razu ma być jazda... To samo przypominam sobie na ważeniu przed pierwszą walką po wyjściu Szpilki z więzienia, albo:
tekst na koniec i wszystko jasne... I jaki wizerunek sobą prezentuje - łysego kozaka...?
A z tym sprzedaniem, to wiesz u mnie na osiedlu przez dwa lata krążyła plota, że pewien gruby diler, a mój sąsiad z klatki sprzedał no i chłopk z domu za bardzo nie wychodził przez dwa lata dopóki z paki nie wyszedł jego ''wysoko'' postawiony kuzyn i nie załatwił sprawy... Najlepsze jest, to że ostro pier dolili, a papieru nawet nie widzieli, bo go nie było...