Podałem tylko swój przykład. Poza tym nie gram codziennie, wiec nie wiem jak tobie, ale mi bynajmniej nie urośnie bęben. Jeżeli boisz się o swój brzuszek to możesz pić wodę i zagryzać chlebem.
Co do nerda - zbyt generalizujesz. Nie mówię o ludziach, którzy na godzinkę-dwie wejdą na neta, ale o osobach, które siedzą po kilka, kilkanaście godzin dziennie przed kompem i na dwór wychodzą tylko do szkoły, robią sobie wirtualnych kumpli, do których zwracają się po nickach i których w życiu na oczy nie widzieli. Taka właśnie grupa ludzi wg mnie we wszelakiej maści grach on-line przeważa. Może nie zdecydowanie, ale jednak. skończmy już tą dyskusje, bo jest bezsensowna. I tak jeden drugiego nie przekona.
Co do demka - zawsze tak jest, ze jak spróbujesz czegoś nowego i przyzwyczaisz się do tego, a potem dostaniesz ciut inna wersje, to pierwszy smak będzie najlepszy. Tak było z demkiem 11 i 12. Tak pewnie będzie tez i teraz. Jedyna rada jest taka jak powiedział Sygneta - nie zważać na demka, tylko czekać do pełnej wersji i wtedy cieszyć się grą. Ewentualnie wtedy można spróbować demka i ocenić czy jest lepsze czy nie.