Jak dla mnie to polowa filmiku jest nieprzydatna, bo nie korzystam z MyPes czy Online - taki kaprys. Wole zaprosic kumpli i przy piwku i chipsach zagrac z nimi kilka meczy smiejac sie z glupich akcji, ekscytujac strzelonymi i denerwujac straconymi bramkami niz siedziec jak ten nerd bez zycia sam przed kompem i grac z jakims nieznanym czlowiekiem, ktory po straceniu bramki zacznie mnie denerwowac i wyzywac od cheaterow, po czym na forum mam wylewac smutki i poprawiac sobie samoocene, ze jestem tym 1%, ktory ma oryginalnego pesa a reszta to piraci i lamusy. Dajcie spokoj. Jezeli przez to nie moge sie wypowiedziec co do gameplayu czy generalnie czesci offline Pesa, to chyba jest to nie w porzadku i ktos troche przegina ze swoimi osadami.
Co do filmiku:
Ktoś wczesniej wspominal, ze interwencja w 1:36 jest strasznie slaba. Jak dla mnie to wyszla realistycznie. Mimo, ze nie obronil bramkarz strzalu, to jednak wyszlo to wszystko ladnie. Dobrze sie bramkarz rzucil, moglby tylko rece bardziej wyciagnac, ale pewnie ustawiony byl niski poziom trudnosci. Zawodnicy w koncu sa gibcy i poruszaja sie na boisku jak zywi, zagrania z klepki w koncu odpowiednio podciagniete, zobaczymy jak wyjdzie z manualnymi strzalami (szykuje sie sporo godzin w trybie treningu, zeby grac na wysokim poziomie), fajne sa te pierdolki w ML, ale mogliby wprowadzic mozliwosc zmiany klubu po sezonie, zeby nie spedzic 20 lat w jednym klubie jak Ferguson czy Wenger. W skrocie - zapowiada sie ciekawa kopanka, ktora ma jeszcze troche czasu, zeby dojrzec. Miejmy tylko nadzieje, ze nie przesadza.