Dział Ogólny > PES 2013
Trailer pes2013 (episode 2) - strzały
ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie się podoba , nie wiem czego się spodziewali co niektórzy.
Acha, nowej grafiki ale to trzeba nie mieć pojęcia aktualnej sytuacji na rynku gier by oczekiwac nowej oprawy w tym momencie, tak, że nie ma co komentować takich opinii ;D
czekam bardzo na demo :)
--- Koniec cytatu ---
Ale jednak skomentowales kolego hie hie
Orson:
bynajmniej, nie określiłem w słowach, w których należałoby określić, takie dyletanctwo. te zachowam dla siebie.
Nie bo to jest przecież już żałosne. Nie dostaniecie nowej grafiki , nie ma mowy o next genowej oprawie w ŻADNEJ grze na pc dopóki nie zawitają nowe konsole. Bo to się nie opłaca po prostu. Zrobiło tak EA, wydali BF3 w podbitej ostro oprawie względem konsolowej wersji i pożałowali tego ostro- bo ludzie grający na konsolach poczuli dyskomfort, że coś jest z ich gra nie tak. Głupie to ale tak to działa.
No wiec jeśli co rusz tu ktos pisze jaki jest rozczarowany , że nie ma nowej oprawy to kojarzy mi się z dzieckiem, które dowiaduje się, że Mikołaj to tata i mama. Taka rozczarowana minka jak u małego pucułowatego dziecka. I łezka w oku, te zdziwienie.
Jednak męczące to jest na dłuższa metę
es_sabbi:
Co do filmiku na pewno cieszą nowe animacje poruszania się piłkarzy i nowe animacje strzałów :) no i żeby taka właśnie była muzyka w PESie - żywa!!
Martwi niestety to, że bramkarze nic nowego nie pokazali :/
Aha i dla tych co słabo kumają - bramki z filmiku są dlatego tak bardzo podobne do bramek jakie padły podczas Euro ponieważ jest to takie motto KONAMI: że w ich grze padają takie bramki jak na żywo :)
matyjasik90:
ja czeka też na demko :) jestem bramkarzem w a klasie he i jestem uczulony na granie bramkarzy podczas meczy :) tek ze lubie jak sie bramkarz rzuca i tez popełnia błędy na wypuszczenie piłki czy piąstkowanie niepewne itd :) gra na boisku wygląda ładnie ale jak to my polacy i tak będziemy narzekać za za te pieniądze konami zrobiło takie coś a nie lepiej :( ja ściągam z neta za darmo i morde mam zamkniętą . myślę ze pes 13 będzie dobry :):):)
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie nie wygląda to fajnie. Tzn. sam filmik jest dobrze zrealizowany ale mam na myśli realizm ruchów. Zawodnicy nadal bowiem sztucznie i sztywnie się poruszają.
--- Koniec cytatu ---
Ty to jesteś dojebany. W każdym temacie o PES piszesz, że sztucznie się ruszają. Jedno i to samo, ileż można?
Nawigacja
[#] Następna strona