Dział Ogólny > PES 2013
Trailer pes2013 (episode 2) - strzały
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo fajnego w tym filmiku napewno nie muzyka niewiem tak naprawde czy cos sie zmieni grafika tez dalej beznadziejna poprostu narazie lipą mi to smierdzi obym sie mylił!!!
--- Koniec cytatu ---
0
Ale pier... przeczytałbyś pare wcześniejszych informacji na temat nowego PESa to wiedziałbyś że w tym roku silnik graficzny zostaje taki jaki jest, że KONAMI skupia się głównie na rozgrywce i na poprawieniu tego co ekipa Seabass'a spiepszyła. Przy okazji naucz się stawiać interpunkcje w zdaniach i korzystaj z internetu za zgodą rodziców.
Co do filmiku wygląda to ładnie.KONAMI pokazało jak naprawdę ma funkcjonować tryb" Full Control" podczas strzałów, przy okazji nawiązując do bramek z EURO 2012 . Jedynie co mnie jeszcze nie przekonało to bramkarze. Poczekamy na demo i rozwiejemy wszelkie wątpliwości :)
ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbynajmniej, nie określiłem w słowach, w których należałoby określić, takie dyletanctwo. te zachowam dla siebie.
Nie bo to jest przecież już żałosne. Nie dostaniecie nowej grafiki , nie ma mowy o next genowej oprawie w ŻADNEJ grze na pc dopóki nie zawitają nowe konsole. Bo to się nie opłaca po prostu. Zrobiło tak EA, wydali BF3 w podbitej ostro oprawie względem konsolowej wersji i pożałowali tego ostro- bo ludzie grający na konsolach poczuli dyskomfort, że coś jest z ich gra nie tak. Głupie to ale tak to działa.
No wiec jeśli co rusz tu ktos pisze jaki jest rozczarowany , że nie ma nowej oprawy to kojarzy mi się z dzieckiem, które dowiaduje się, że Mikołaj to tata i mama. Taka rozczarowana minka jak u małego pucułowatego dziecka. I łezka w oku, te zdziwienie.
Jednak męczące to jest na dłuższa metę
--- Koniec cytatu ---
Ok ja dzieciak nie bede polemizowal z ekspertem bo moze i masz racje amen
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk ja dzieciak nie bede polemizowal z ekspertem bo moze i masz racje amen
--- Koniec cytatu ---
żaden ekspert, każdy to wie kto troszkę sie tym interesuje, to nie odkrycie powtórne ameryki
Artur 7:
bramki ala Euro :) Balotelli style tez jest ;D ;D ;D
darko11221:
Obczajcie ten artykuł.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona