Ta rozmowa odbiega od tematu, ale dodam jeszcze tylko, że to co teraz jest w futbolu czyli te 60 goli Messiego w lidze, ten wyścig kto jest lepszy Messi czy CR7, jak i inne kupowanie piłkarzy za astronomiczne sumy z astronomicznym wynagrodzeniem przez astronomicznie bogatych właścicieli, to nie jest ta sama atmosfera co była kiedyś. Mówienie, że taka legenda jak Pele nie ma szans z Messim jest co najmniej śmieszne.
Niech mi ktos powie, kto w 90% sytuacjach zdobywal gole/zdobywa , tak jak Messi ?
Podajesz statystykę z Barcelony? Bo jeśli tak to jesteś blisko.
To co on robi na boisku w rl, nikt nie robil i nie bedzie robil przez dlugie lata
Więc chyba mało oglądasz meczów.
Kazda akcja Messiego jest inna i praktycznie kazda konczy sie bramka, albo prawie kazda A to podcinka nad bramkarzem, a to to, a to tamto. Bramkarz nigdy nie wie, jak sie zachowac, jak Messi leci sam na sam. Nawet Cassilas dal sie oszukac 2 razy w meczu chyba , nie wiem czy to bylo o puchar Krola, czy o co Barca-Real. Messi zdobyl 2 bramki podcinka nad Cassilasem. Barcelona wygrala wtedy 3-2, ale nie wiem czy to ten mecz byl.
Każda akcja Messiego jest praktycznie taka sama, czyli wjeżdżanie z piłką do bramki, ale za to jak spektakularne. A te podcinki nad bramkarzem to zapewniam ci, że nie tylko on to potrafi. Tak Casillas dał się oszukać jak większość bramkarzy, chociaż co drugi bramkarz wie co będzie robił z piłką filigranowy Argentyńczyk to nadal dają się oszukać.
Śmieszy mnie twoja wypowiedź i kompletnie nie udowadnia, że masz 18 lat. Tak Messi jest dobrym piłkarzem, co ja mówię jest zajebi_cie dobry i na pewno zostanie zapamiętany w Barcelonie i na Świecie, ale byli inni wielcy którzy nawet nie grali tak spektakularnie, a mimo to mieli taką samą rzeszę kibiców jak on.
PS. By nie robić spamy to powiem na koniec, że trochę szybko to DEMO, ale na pewno zagram i będę grał w pełną wersję.