Autor Wątek: Chelsea London by MCPL | Problem z savem :-(  (Przeczytany 18844 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 12.08.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Rzut okiem na grupy Ligi Mistrzów
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 14, 2012, 21:03:15 »
Ale rób to opcją "Edytuj"
Naturalnie, że tak ;D
Ja nie oglądam filmów na YouTubie, tylko na YouHejcie ;p

Offline BigMilk

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.08.2012r.
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:14:51 »
Grupa C zapowiada się niezwykle pasjonująco. W każdym meczu będzie walka do samego końca. Barca :D, Porto i Borussia to ekiy z najwyższej półki. Według mnie na pierwszym miejscu wyjdzie Barca, a z drugiego miejsca awansuje Borussia Dortmund. Co do grup A i B to awanse są raczej jasne. W grupie A bez problemów powinny wyjśc drużyny Manchesteru United i Ajaxu, a w B oczywiście Arsenal i Juve. Jestem ciekaw na kogo Twoja Chelsea trafi ;). Powodzenia

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:37:44 »
skoro dodajesz te grupy częściami, to pasowałoby napisać o poszczególnych zespołach coś więcej.

skoro nie masz siły to zwolnij trochę, bo mało kto nadąża za tą karierą. ja siedzę na forum raz dziennie w porywach do dwóch, więc nie mam możliwości dokładnego analizowania wątku. sam tracisz czytelników takim narwaństwem. ale to twój wybór.

mała rada-jeżeli chcesz szybko lecieć z meczami, to zastosuj mój system. rozegraj sobie kilka naprzód, zapisz strzelców i wypisz sobie słowa klucze, na których będzie bazował opis. przyznam, że męczące jest czekanie cały jeden dzień między kolejnymi meczami, więc może warto spróbować? :P

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:40:31 »
skoro dodajesz te grupy częściami, to pasowałoby napisać o poszczególnych zespołach coś więcej.

skoro nie masz siły to zwolnij trochę, bo mało kto nadąża za tą karierą. ja siedzę na forum raz dziennie w porywach do dwóch, więc nie mam możliwości dokładnego analizowania wątku. sam tracisz czytelników takim narwaństwem. ale to twój wybór.

mała rada-jeżeli chcesz szybko lecieć z meczami, to zastosuj mój system. rozegraj sobie kilka naprzód, zapisz strzelców i wypisz sobie słowa klucze, na których będzie bazował opis. przyznam, że męczące jest czekanie cały jeden dzień między kolejnymi meczami, więc może warto spróbować? :P
Przyznam szczerze, że twój sposób jest naprawdę super! Opiszę jutro każdą z grup, bo dzisiaj nie miałem siły, bo odwiedził mnie mój 5-letni kuzyn :P

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z Southampton rozegrany! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #44 dnia: Sierpień 16, 2012, 12:35:47 »

3. kolejka Premier League - 03.09.2012 / Godz. 18.45 - 18°C - Stamford Bridge

Chelsea FC 2:0 Southampton FC

57' Torres 76' Hazard

Ruszyła następna kolejka Premier League a wraz z nią mecz Chelsea - Southampton. Zaczęli gospodarze. W 11. minucie po wielkim zamieszaniu w polu karnym Southampton na bramkę uderzał Ramires, piłka trafiła jednak w słupek. W 27. minucie Van Persie uderzał z dystansu. Piłka jednak poszybowała tuż nad poprzeczką. Na kolejną sytuację podbramkową musieliśmy czekać aż 17 minut. Wtedy, to właśnie Sharp znalazł się w sytuacji sam na sam. Jego strzał fantastycznie jednak obronił Marshall. Do przerwy utrzymał się wynik bezbramkowy. Warto wspomnieć, iż na drugą połowę nie wyszedł Van Persie. W jego miejsce pojawił się Fernando Torres. Zmiana najprawdopodobniej była podyktowana nieskutecznością Holendra w tym spotkaniu. W 57. minucie Ashley Cole okiwał obrońców w polu karnym i wystawił piłkę Torresowi a ten mocnym strzałem pokonał golkipera gości. W 65. minucie z dystansu uderzał Terry, jego strzał jednak pewnie obronił Davis. W 76. minucie po dośrodkowaniu Torresa, z woleja piłkę do siatki wpakował Eden Hazard. Mecz zakończył się rezultatem 2:0 dla Chelsea, choć pierwsza połowa nie wskazywała, iż padnie taki wynik.

Następny mecz:
Aston Villa FC - Chelsea FC

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpień 16, 2012, 12:54:10 »
Widzę, że na boisko wszedł Palmieri. Genialnie, po 4 sezonach ma już ov. 88, domyślam się, co będzie za 3 lata (obecnie ma 23 lata). Przydałyby się statystyki, ale jak nie chcesz, to nie dawaj. Trochę ten podział na procenty nie realny. Zenit według mnie powinien dostać nie dwa, a ponad 30 procent szansy na wyjście, w końcu to mistrz Rosji. A Otelul 1 procent.  Jak na razie nie źle rąbiecie rywali, ale jak na taką ekipę jak Chelsea, to nie jest nic dziwnego

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpień 16, 2012, 17:24:19 »
Z chęcią umieściłbym statystyki, lecz nie wiem jak to zrobić aby wszytko wyglądało estetycznie. Czy moglibyście mi pomóc?

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpień 16, 2012, 17:27:58 »
Popatrz u mnie czy u piuka, my robimy to w taki sposób a nie inny i chyba jest estetycznie :)

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpień 16, 2012, 20:25:48 »
Dzięki za podpowiedź.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpień 16, 2012, 22:03:18 »
no jakby nie patrzeć grupę w lidze mistrzów macie dosyć wyrównaną i myślę, że walka o pierwsze dwa miejsca odbędzie się pomiędzy wami, bayernem i lille, jednak największe szanse macie oczywiście wy, patrząc na to jakim składem dysponujecie.
co do spotkania z southampton, to poszło wam bardzo dobrze w drugiej połowie, bo o pierwszej to chyba lepiej zapomnieć. Dobra zmiana Van Persiego na Torresa i macie przełamanie. powodzenia w meczu z Aston Villa, to jest bardzo niewygodny rywal i potrafi zaskoczyć.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpień 16, 2012, 22:16:50 »
co się dziwić-beniaminek raczej nie miał wiele do powiedzenia. gratki za tą wygraną, Hazard już trafia, co osobiście mnie cieszy.

dobra lektura nt. grup LM. dobrze, że do tych szans procentowych dorzuciłeś trochę tekstu, bowiem wyglądało to sucho, a teraz prezentuje sie to co najmniej przyzwoicie.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpień 17, 2012, 00:21:00 »
fajnie, że posłuchałeś mojej rady i opisałeś poszczególne grupy w ten sposób. wygląda to naprawdę dobrze, kilka ciekawych informacji jest. co się stało z logiem Lille? :D

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpień 17, 2012, 12:31:26 »
fajnie, że posłuchałeś mojej rady i opisałeś poszczególne grupy w ten sposób. wygląda to naprawdę dobrze, kilka ciekawych informacji jest. co się stało z logiem Lille? :D
Podczas zmiany rozmiaru do 90x90 coś się pokićkało ;D
-----------------------------------------------------------------------------------------
Niestety nie pojawi się opis meczu z Aston Villą (4. kolejka Premier League), ponieważ niechcący za daleko przewinąłem czas opcją "Skip to Choosen Data". Padł wynik 3-1 dla nas ;). Także następnym meczem, który opiszę będzie mecz z Bayernem Monachium w LM.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Sierpień 17, 2012, 12:39:14 »
to zrób mecz towarzyski

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Pierwszy mecz fazy grupowej Champions League rozegrany!
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpień 17, 2012, 13:06:47 »
to zrób mecz towarzyski
Chciałem tak zrobić ale w Team Info zauważyłem, że Aston Villa kupiła paru zawodników a ja nie chciałbym aby ich nie było w tym meczu. Mam nadzieję, że się obędzie bez opisu jednej kolejki EPL ;).

1. kolejka Champions League - 14.09.2012 / Godz. 20.45 - 18°C - Allianz Arena

Bayern München 1:2 Chelsea London

27' John Obi Mikel 50' Torres - 42' Gomez

Ruszyła Liga Mistrzów a wraz z nią mecz Bayernu z Chelsea. Zaczęli gospodarze. W 12. minucie meczu z dystansu uderzał Torres jednak jego strzał pewnie obronił Manuel Neuer. W 19. minucie w identycznej sytuacji znalazł się Mata, jednak jego strzał z kolei poszybował tuż nad poprzeczką. Na kolejną składną akcję musieliśmy czekać kolejne 8 minut. Wtedy, to właśnie Ashley Cole wystawił w polu karnym piłkę Mikelowi a ten mocnym strzałem pokonał golkipera Bayernu. W 34. minucie Torres ponownie próbował swoich sił strzałem z dystansu. Pewnie jednak zachował się w tej sytuacji bramkarz. W 42. minucie po dośrodkowaniu Lahma piękną główką popisał się Gomez i na tablicy wyników zobaczyliśmy 1:1. Do przerwy utrzymał się taki rezultat. W 50. minucie po dośrodkowaniu Johna Obi Mikela z główki Manuela Neuera pokonał Fernando Torres. Na kolejną dogodną sytuację do zdobycia bramki musieliśmy czekać aż do 76. minuty. Wtedy, to Van Persie podszedł do rzutu wolnego mniej więcej 25m od bramki. Piłka po jego strzale poszybowała jednak tuż obok bramki. W 80. minucie zaś Shaquiri uderzał z dystansu. Pewnie jednak obronił Petr Cech. Chelsea wygrała to spotkanie 2:1 i uplasowała się na pozycji wicelidera w grupie G tegorocznej edycji Champions League.

Następny mecz:
Newcastle United - Chelsea London
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2012, 13:44:29 wysłana przez MCPL »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Pierwszy mecz fazy grupowej Champions League rozegrany!
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpień 17, 2012, 13:35:18 »
Dobry początek rozgrywek z silną ekipą Bayernu. W ekipie gospodarzy od pierwszej minuty grały dwa nowe nabytki, bramkę strzelił niezastąpiony dla nich Gomez, ale to wszystko i tak za mało aby zrewanżować się za finał z zeszłego sezonu. Dobrze,że od początku w formie jest Torres, może w końcu zagra dobry sezon.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpień 17, 2012, 17:17:36 »
Głosujcie proszę w ankiecie na piłkarza sierpnia/września

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpień 17, 2012, 21:43:03 »
rewanż gopsodarzom sie nie udał. przegrana z The Blues w finale, przegrana także na początek zmagań. widzę, że w obu ekipach zagrali nowi zawodnicy, jednak pierwszoplanowe role odegrali dziś starzy wyjadacze, czołowe postacie swoich drużyn.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpień 17, 2012, 22:43:12 »
Bawarczycy będą mieli uraz do waszego zespołu, tak często przegrywają z The Blues, że wcale nie dziwiłbym się, gdyby nabrali sporej niechęci do grania z wami :D Gospodarze starali się wam zaszkodzić, ale oprócz tej bramki Gomeza nie potrafili wam się postawić w inny sposób. Na pewno na pochwałę, jeśli idzie o Bayern, zasługuje nowy nabytek - Shaqiri.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpień 17, 2012, 22:58:16 »
rodzą się kolejne wielkie derby w Europie. po przegranym finale LM Bayernowi na własnym boisku[znowu], przed własną publiką nie udało się zdobyć choćby punktu z Blues. kolejne traumatyczne przeżycie, ciekawe jak zaprezentują sie z tego powodu w piątej kolejce.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #59 dnia: Sierpień 17, 2012, 22:58:16 »