Autor Wątek: Chelsea London by MCPL | Problem z savem :-(  (Przeczytany 18971 razy)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: Chelsea London by MCPL | Terry chce odejść - informuje SkySports!
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpień 20, 2012, 20:05:10 »
Teraz to żeś dowalił do pieca. Terry to ikona klubu nie wierzę, że ktoś byłby w stanie go sprzedać. Jeszcze pomysł z QPR, przecież on by się pozabijał z młodszym Ferdinandem...

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 12.08.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Sagi z Terrym ciąg dalszy! | Gdzie się przeniesie?
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpień 20, 2012, 21:43:19 »

Terry jednak nie przejdzie do QPR?

Terry jednak nie przejdzie do QPR? - takie pytanie powstało podczas pospiesznie zwołanej przez media szukające sensacji konferencji prasowej. Posłuchajmy co takiego na niej powiedział środkowy obrońca Chelsea: "Roman Abramowicz, chcący podobno tylko mojego dobra doradził mi abym nie szedł do Qeens Park Rangers, gdyż tam jest młody Ferdinand. Ja jednak nie wierzę w miłosierdzie pana prezesa, moim zdaniem chodzi raczej o to, że QPR daje za mnie najmniej kasy... Ale cóż, takie życie. Wszyscy tylko chcą kasy. Skoro ten klub odpada, to gdzie mam się wybrać? Abramowicz poinformował mnie, że otrzymał kolejne oferty - od Liverpoolu i Tottenhamu, twierdzi jednak, że ostateczna decyzja będzie należeć jednak do mnie, w co nie za bardzo wierzę (śmiech). Ale jeśli miałaby decyzja naprawdę należeć do mnie, to na pewno nie wybiorę ani Liverpoolu ani Tottenhamu, gdyż tam czeka mnie kolejna rywalizacja a ja chcę przecież w spokojnym stylu skończyć moją karierę. Dlatego też najlepszym wyborem dla mnie byłby Reading FC, który nie ma jakiejś mega kadry (bez obrazy) ale mimo to jak na razie zajmuje miejsce gwarantujące udział w Europa League. I to mi się podoba! Spokojny koniec kariery, bez walki o podstawowy skład i jeszcze udział w europejskich pucharach. Po prostu moje marzenie. Poczekajmy jednak na koniec rundy jesiennej, wtedy zobaczymy ile warte jest Reading FC. Jeśli utrzymają obecną pozycję w lidze, to na pewno na ten klub się zdecyduję, no chyba, że pan prezes będzie miał coś przeciwko (śmiech)" Z wypowiedzi piłkarza wynika, że szykuje się mega sensacja w nadchodzącym oknie transferowym. Były kapitan Chelsea, gracz o wielkich umiejętnościach - John Terry opuści swój dotychczasowy klub i przeniesie się do Reading FC. Cóż, czekamy z niecierpliwością na kolejne wieści dotyczące tego transferu... Być może już niedługo poznamy kwotę za jaką obrońca przejdzie do nowego klubu, którym wcale nie musi być Reading...
Ja nie oglądam filmów na YouTubie, tylko na YouHejcie ;p

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 19.04.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Sagi z Terrym ciąg dalszy! | Gdzie się przeniesie?
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpień 20, 2012, 21:56:53 »
nierealne. Johnie to żywe serducho The Blues, więc niezasadna taka nowina. wątpię, aby tak powiedział o Romku i podważył jego dobroduszność. osobiście po takich zajściach to z Ferdninandem w jednym klubie być bym nie chciał.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpień 21, 2012, 00:02:45 »
tak jak kolega wyżej-wycofaj się z tego pomysłu, bo kariera straci jakikolwiek realistyczny sens.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z QPR rozegrany! | Koniec sagi z Terrym!
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpień 21, 2012, 14:15:01 »

Podsumowanie miesiąca
Sierpień/Wrzesień

Rozegrane spotkania:3
Zwycięstwa:3
Remisy:0
Porażki:0
Najlepsi strzelcy: Fernando Torres (4), Carlton Cole (3), Robin Van Persie (2)

Rozegrane spotkania:7
Zwycięstwa:7
Najlepsi strzelcy: Eden Hazard (6), Darren Bent (5), Sergio Agüero (4)

Rozegrane spotkania:2
Zwycięstwa:2
Najlepsi strzelcy: Zlatan Ibrahimović (4), Carlos Tevez (3), Eden Hazard (2)

Piłkarz miesiąca:
Fernando Torres - drogą głosowania na naszej stronie internetowej wybrany został piłkarz miesiąca. Jest nim Fernando Torres, król strzelców Pucharu Londynu oraz kluczowy zawodnik londyńskiej Chelsea.

7. kolejka Premier League - 02.09.2012 / Godz. 20.45 - 16°C - Stamford Bridge

Chelsea London 2:1 Queens Park Rangers

14' Van Persie '53 John Obi Mikel - 88' Park Ji Sung(k.)

Kolejny mecz na boiskach angielskiej Premier League. Tym razem lider tabeli Chelsea podejmować będzie Queens Park Rangers. W Anglii już zaczęła się jesień a co za tym idzie dzisiaj w Londynie chłodno, tylko 16°C. W 9. minucie z dystansu uderzał Oriel Romeu, jego strzał jednak pewnie obronił bramkarz. W 14. minucie po pięknym rajdzie Mata okiwał obrońców i w polu karnym wystawił piłkę Van Persiemu a ten nie dał żadnych szans bramkarzowi gości. Na kolejną groźną sytuację musieliśmy czekać kolejne siedem minut. Wtedy, to właśnie Van Persie po otrzymaniu prostopadłego podania od Mikela znalazł się wy sytuacji sam na sam. Fantastycznie jednak zachował się w tej sytuacji Cerny. W 28. minucie z dystansu uderzał Park Ji Sung, jego strzał jednak pewnie obronił bramkarz. W 35. minucie w identycznej sytuacji znalazł się Zamora, jego strzał jednak przeleciał tuż obok lewego słupka bramki Marshalla. Do przerwy utrzymał się wynik 1:0 dla Cheslea. W 53. minucie mocnym strzałem z dystansu Cernego pokonał John Obi Mikel. W 66. minucie Bertrand uderzał z dystansu Bertrand. Pewnie jednak zachował się bramkarz. Dwie minuty później z woleja swoich sił próbował Romeu, fantastyczną paradą jednak popisał się golkiper QPR. W 88. minucie meczu Zamora po otrzymaniu prostopadłego podania od Wrighta-Phillipsa znalazł się w sytuacji sam na sam, jednak przy próbie kiwnięcia sfaulował go Marshall. Werdykt sędziego nie mógł być inny - rzut karny! Do piłki ustawionej 11 metrów od bramki podszedł Park Ji Sung. Mocnym strzałem w prawy górny róg pokonał Marshalla, który rzucił się w przeciwną stronę. Mecz zakończył się wynikiem 2:1.

Następny mecz:
Chelsea London - Newcastle United

Di Matteo przekonuje Terrego!

Opera mydlana z Terrym w roli głównej trwa w najlepsze. Trener Chelsea - Roberto Di Matteo zwołał dzisiaj konferencję prasową na której to wygłosił następujące oświadczenie: "Wszyscy wiemy jak wiele znaczy dla nas Terry. Chelsea wiele by straciła oddając tego piłkarza do Reading czy do jakiegokolwiek innego klubu. Postanowiłem dlatego przekonać naszego niesfornego kapitana do tego aby pozostał u nas, na Stamford Bridge. Jak tego dokonałem? O, to proste. Wytłumaczyłem Johnowi, że to iż nie występuje w każdym meczu w podstawowej jedenastce nie jest spowodowane tym, iż uważam że jego umiejętności są za słabe. Wręcz przeciwnie, są one na tyle duże, że oszczędzam go na ważniejsze spotkanie, chociażby z wiceliderem tabeli - Manchasterem United. Terry wziął sobie moje słowa do serca i poprosił abym wykreślił go z listy transferowej. Nawet nie wyobrażacie sobie jak wtedy w duchu się cieszyłem...". Piłkarz potwierdził słowa trenera i co za tym idzie zostanie na Stamford Bridge na kolejne 2 lata.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z QPR oraz podsumowanie miesiąca!
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpień 21, 2012, 14:23:55 »
dobre podsumowanie. proste, ale rzeczowe, liczby wszystko mówią.
dobrze, że di Matteo przemówił do rozsądku Terry'emu, jego odejście byłoby wielką stratą. jednak trochę to pokręcone, piłkarz bez ciągłej praktyki raczej nie trzyma poziomu, szczególnie gdy gra na takiej pozycji jak środkowy obrońca.
noo i "niesforny" kapitan, tym mnie rozwaliłeś. ;P

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpień 21, 2012, 15:02:15 »
No co by tu napisać. Sierpień i wrzesień to zdecydowanie Wasze miesiące. Nie tracicie nawet punktu, niesamowite. Jesteście mega rozpędzeni, ciekawe kto i kiedy zdoła Was zatrzymać, na pewno będzie bardzo ciężko rywalom. Co do Terry'ego to trochę mnie to rozśmieszyło, cała ta sytuacja. Kompletnie nie pasuje mi do JT obrazek piłkarza, który od razu płacze i chce odchodzić po kilku spotkaniach na ławce rezerwowych. Jemu leży dobro tego klubu w sercu i jeśli miałby godnego zastępce to na pewno wspierałby go z całych sił i wziąłby go pod swoje skrzydła.

Offline Matheo14

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 18.08.2012r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpień 22, 2012, 00:00:30 »
Proszę Cię zmień czcionkę bo strasznie ciężko się to czyta. W dodatku to aż odrzuca od czytania dalszych postów Twojej przygody.
Podsumowanie dobre, a nawet bardzo bo nie jest jakieś super długie tylko rzeczowe. Jak na razie Chelsea dosyć spokojnie prowadzi w lidze z 4 punktami przewagi nad Manchesterem United. Mam nadzieję, że nie będziesz ciągle bo to znudzi się szybko i Tobie i nam.
Mecz z QPR wygrany i chyba to ważne ponieważ po ostatniej aferze związanej z Terrym w szatni mogły pojawić się problemy. Jednak Chelsea wygrała małe derby Londynu i zdobyła kolejne trzy punkty.

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpień 22, 2012, 08:18:37 »
Di Matteo sprowadza Terrego na ziemię i wybija transfer z głowy . Dla The Blues to bardzo dobra wiadomość  a co do Podsumowania. Wygrywasz jak leci zobaczymy kto zdoła was zatrzymać ;D

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpień 22, 2012, 11:15:23 »

1. runda FA Cup - 05.10.2012 / Godz. 20.45 - 15°C - Stamford Bridge

Chelsea London 3:1 Newcastle United

'18 '21 48' McEachran - 54' Ameobi

Startuje FA Cup a wraz z nim mecz Chelsea - Newcastle. Dzisiaj w Londynie chłodno, tylko 15 stopni celsjusza. Chelsea występuję dzisiaj w mocno rezerwowym składzie, ponieważ już za parę  dni czeka ich mecz z Manchasterem City. W 5. minucie z dystansu uderzał Malouda jednak jego strzał pewnie obronił bramkarz. Na kolejną groźną sytuację musieliśmy czekać aż do 18. minuty. Wtedy, to McEachran uderzał z dystansu. Piłka po rykoszecie wpadła do siatki. Naprawdę niesamowity gol! W 21 minucie ponownie McEachran uderzał z dystansu i ponownie piłka zatrzepotała w siatce. Tym razem jednak w strzeleniu bramki pomógł słupek. Cztery minuty później z woleja uderzał Sturridge, piłka jednak poszybowała tuż obok lewego słupka bramki. W 30. minucie meczu po dośrodkowaniu Van der Wiela główkował Lukaku, fantastycznie jednak obronił bramkarz. W 32. minucie z dystansu uderzał Marveaux, fantastycznie jednak zachował się Marshall. Do przerwy utrzymał się wynik 2:0 dla Chelsea. W 48. minucie z woleja uderzał McEachran i piłka wpadła w samo okienko bramki. W 54. minucie Marveaux w polu karnym wystawiał piłkę Ameobiemu a ten mocnym strzałem pokonał golkipera gospodarzy. Po tym golu z boiska zszedł McEachran a w jego miejsce pojawił się Bertrand. W 59. minucie właśnie on uderzał z dystansu. Pewnie jednak obronił Harper. W 71. minucie w identycznej sytuacji znalazł się Ashley Cole, jednak tak jak w przypadku Bertranda piłkę obronił bramkarz.

Następny mecz:
Manchaster City - Chelsea London

« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 12:06:47 wysłana przez MCPL »

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Grom - Pogrom
Odp: Chelsea London by MCPL | Rezerwy grają i... wygrywają!
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpień 22, 2012, 11:30:22 »
Rezerwowi pokazali że możesz na nich w każdej chwili liczyć.Wygrywasz pewnie 3:1 a McEachran zdobywa 3 bramki . Następny mecz z City oj będzie ciekawie ;)

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpień 22, 2012, 16:54:20 »
Następny mecz z City oj będzie ciekawie ;)
Zagrałem już ten mecz i powiem tyle na serio będzie ciekawie 8)

Offline kacp94er

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 12.06.2011r.
  • ¡¡¡ HALA MADRID ¡¡¡
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpień 22, 2012, 17:11:39 »
The Blues pokonali Newcastle tak samo jak w mojej karierze 3:1  ;)Widać coś w tym musi być  ;) ;) Niesamowity mecz rozegrał McEachran, który w przeciągu zaledwie 48 minut zdobył 3 bramki.W następnym meczu czeka Cię nie lada wyzwanie, jaką siłę rażenia ma  Manchaster City to chyba wszyscy doskonale wiedzą dlatego będziesz musiał grać ostrożnie w obronie.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpień 22, 2012, 20:39:58 »
ależ mecz McEachrana. a pomyśleć, że go wypożyczyli. 3 gole, co bramka to ładniejsza. mieliście sporo innych okazji, szkoda szczególnie tej Bertranda-byłby gol-marzenie. Terry w pomocy? :D

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpień 22, 2012, 23:54:34 »
Fiu Fiu widać młody gracz Chelsea zanotował kapitalny występ przeciwko Newcastle. Bardzo ładne gol zdoby, co więcej skompletował też hattrick. Widać, że ten zawodnika ma wielki talent. Szkoda, że w realu nie dostaje szansy w swoim klubie. Teraz będzie ostra jazda City kontra wy, zapowiada się ciekawy pojedynek.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Ciężki mecz z The Citizens! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpień 23, 2012, 13:54:28 »

8. kolejka Premier League - 08.10.2012 / Godz. 16.45 - 17°C - St. James' Park

Manchaster City 2:1 Chelsea London

61' Dżeko 82' Agüero - 56' Van Persie

Kolejny mecz angielskiej Premier League, dzisiaj prawdziwy szlagier, w którym to Manchaster City, zmierzy się z liderem tabeli Chelsea. Zaczęli gospodarze. W 4. minucie meczu z dystansu uderzał Agüero, piłka jednak poszybowała obok prawego słupka bramki Petra Cecha. W 12. minucie po dośrodkowaniu Gregorego Van der Wiela z woleja uderzał David Luiz, fantastycznie jednak obronił bramkarz. Osiem minut później Tevez po otrzymaniu prostopadłego podania od Nasriego znalazł się w sytuacji sam na sam. Przeszkodą w zdobyciu gola okazał się jednak bramkarz gości. W 29. minucie Agüero uderzał z dystansu, jego strzał jednak pewnie obronił golkiper londyńskiej ekipy. W 29. minucie w identycznej sytuacji znalazł się Van Persie, jego jednak strzał poszybował ponad bramką Harta. Do przerwy utrzymał się wynik bezbramkowy. W 56. minucie David Luiz uderzał z dystansu, piłka jednak trafiła w spojenia słupka z poprzeczką. Dobijał jednak Van Persie i już po chwili na tablicy wyników widniał wynik 1:0 dla Chelsea. W 64. minucie tego spotkania Edin Dżeko w polu karnym okiwał obrońców i mocnym strzałem posłał piłkę do siatki. I już 1:1. Na kolejną akcję musieliśmy czekać do 68. minuty. Wtedy, to Yaya Toure uderzał z dystansu, pewnie jednak zachował się Cech. Dziesięć minut później po dośrodkowaniu Ashley Cole'a z woleja uderzał Ramires, piłka jednak przeleciała tuż obok lewego słupka bramki. W 82. minucie mocnym strzałem z dystansu w samo okienko gola zdobył Agüero przesądzając o losach tego spotkania. Chelsea zanotowała pierwszą porażkę w sezonie, jednak mimo zachowała fotel lidera i prowadzi obecnie jednym punktem w lidze.

Następny mecz:
Chelsea London - Sunderland AFC
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2012, 13:13:02 wysłana przez MCPL »

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpień 23, 2012, 14:18:17 »
The Blues poznali smak porażki , chociaż przez moment nawet prowadziłeś po bramce Rvp . Jednak City ma speców od strzelania goli
Dżeko i Agüero zapewniają 3 punkty . Następny mecz u siebie z Sunderlandem , tutaj nie powinno być problemów ze zwycięstwem takie 2:0 dał bym w ciemno .

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #97 dnia: Sierpień 23, 2012, 20:25:30 »
Zapowiadało się na trudne spotkanie i takie w rzeczywistości było. Mimo wielu sytuacji pierwsza połowa zakończyła się bezbramkowo. Po zmianie stron to wy za sprawą Robina wyszliście na prowadzenie. Niestety Mistrzowie Anglii mają najmocniejszy atak w lidze i wy się o tym boleśnie przekonaliście. Dwa mocne uderzenia z dystansu i zmiana wyniku o 180 stopni. Teraz Sunderland, łatwo nie będzie bo ten zespół wie jak ma grać w piłkę.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpień 23, 2012, 21:25:09 »
no i niestety. porażka z MC, Szejkowie górą. a byliście już przez 5 minut w raju, prowadzenie choć skromne, to dające komfort. mistrzowie Anglii wykazali się jednak wielkim hartem ducha, wygrywając ten trudny mecz.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpień 24, 2012, 22:25:43 »
nie tak to miało być. wyszło jak wyszło, to bodaj pierwsza porażka w twojej karierze :D ale rywal godny,  z charakterem, który okazali goniąc wyniku. mecz ogółem ciekawy, szkoda, że to nie wy cieszyliście się z wygranej.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #99 dnia: Sierpień 24, 2012, 22:25:43 »