Autor Wątek: Chelsea London by MCPL | Problem z savem :-(  (Przeczytany 18732 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacp94er

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 12.06.2011r.
  • ¡¡¡ HALA MADRID ¡¡¡
Odp: Chelsea London by MCPL | Pierwszy mecz fazy grupowej Champions League rozegrany!
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 18, 2012, 10:47:06 »
Chelsea znów lepsza od Bayernu myślałem, że Niemcy za wszelką cenę będą chcieli się zemścić za ten finał LM  ;) Ale ty się nie dałeś i znów dałeś im nauczkę przed własną publicznością  ;)

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 12.08.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Pierwszy mecz fazy grupowej Champions League rozegrany!
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 18, 2012, 11:04:58 »
Na wasze kariery odpowiem jutro, gdyż dzisiaj jadę w góry :P.

5. kolejka Premier League - 19.09.2012 / Godz. 18.45 - 18°C - St. James' Park

Newcastle United 1:2 Chelsea London

90+' Taylor - 3' Meireles 64' Mata

Kolejny mecz na boiskach angielskiej Premier League, tym razem Newcastle United zmierzy się z liderem tabeli - Chelsea London. Zaczęli gospodarze. W 3. minucie w polu karnym Ashley Cole wystawił piłkę Meirelesowi a ten mocnym strzałem pokonał Harpera. W 9. minucie Van Persie strzelał z dystansu, jego strzał jednak pewnie obronił golkiper Newcastle. Gospodarze ruszyli do ataku. W 17. minucie po dośrodkowaniu Jonasa Gutieresa główkował Ba, jego strzał jednak przeleciał tuż obok bramki Marshalla. W 26. minucie Eden Hazard uderzał z dystansu, pewnie jednak zachował się golkiper. Na kolejną sytuację podbramkową musieliśmy czekać aż 15 minut. Wtedy, to właśnie Meireles uderzał z woleja. Piłka poszybowała jednak minimalnie ponad poprzeczką. Do przerwy utrzymał się wynik 1:0 dla Chelsea. Na drugą połowę nie wyszedł Robin Van Persie, w jego miejsce pojawił się Torres. W 51. minucie Van der Wiel uderzał z dystansu. Jego strzał jednak pewnie obronił bramkarz. W 64. minucie po prostopadłym podaniu od Torresa w sytuacji sam na sam znalazł się Mata. Mocnym strzałem pokonał Harpera i na tablicy wyników widniał już wynik 2:0 dla Chelsea. W 76. minucie Torres uderzał z dystansu, piłka jednak poleciała tuż nad poprzeczką. W doliczonym czasie gry Taylor uderzał z dystansu. Piłkę odbił bramkarz, ta jeszcze odbiła się od poprzeczki i ponownie od Marshalla i wpadła do siatki. Mecz zakończył się wynikiem 2:1 i Chelsea zachowała pozycję lidera.

Następny mecz:
Chelsea London - Norwich City

« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2012, 15:34:37 wysłana przez MCPL »
Ja nie oglądam filmów na YouTubie, tylko na YouHejcie ;p

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z Newcastle rozegrany! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 18, 2012, 12:19:43 »
Kolejny mecz na plus i kolejne trzy punkty na Wasze konto. Czego więcej chcieć prezentujecie niezłą piłkę i jesteście liderem ligi. Newcastle było w tym spotkaniu gorsze czego efektem jest porażka i bramka dopiero w ostatniej minucie. To Wy mieliście więcej szans, ale brakowało trochę dokładności.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z Newcastle rozegrany!
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 18, 2012, 23:36:12 »
nie jesteście jeszcze błyskotliwi i efektowni, ale to nie jest raczej cecha Chelsea Abramowicza. gracie solidną, dobrą piłkę i zgarniacie kolejne punkty. Sroki praktycznie wam nie zagroziły, a bramka zdobyta w ostatnich sekundach jest tego świadectwem.

Offline kacp94er

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 12.06.2011r.
  • ¡¡¡ HALA MADRID ¡¡¡
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 19, 2012, 10:52:32 »
Kolejne bardzo dobre spotkanie w twoim wykonaniu, szybko podciąłeś skrzydła Srokom zdobywając bramkę już w 3 minucie. Na podwyższenie wyniku musieliśmy czekać aż 61 minut, ale jak widać opłaciło się Chelsea po dwójkowej akcji ustala wynik na 0:2.Newcastle wbili Ci jeszcze bramkę w końcówce meczu, ale to już nie miało wpływu na końcowy wynik spotkania.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 19, 2012, 11:46:22 »
Wszystko fajnie, ale szkoda, że masz Robina u siebie. To zabija lekko realność, ale to twoja kariera. Widzę, że dobrze wam idzie wszystki mecze wygrane. Skład macie bardzo dobry, myślę, że potrójna korona jest w waszym zasięgu. GRupa w LM nie jest trudna, najtrudniejsza przeszkoda już pokonana jaką był Bayern.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Kolejna kolejka Premier League rozegrana! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpień 19, 2012, 15:55:35 »

6. kolejka Premier League - 24.09.2012 / Godz. 20.45 - 18°C - Stamford Bridge

Chelsea London 2:0 Norwich City

'26 Palmieri 87' Hazard

Kolejny mecz angielskiej Premier League. Tym razem lider tabeli Chelsea London zmierzy się z Norwich City. W 10. minucie meczu z dystansu uderzał Mata jego strzał jednak pewnie obronił bramkarz. Na kolejną groźną akcję musieliśmy czekać kolejne 10 minut. Wtedy, to właśnie po rzucie rożnym wykonywanym przez Hazarda główkował Ivanović. Piłka jednak poszybowała tuż ponad poprzeczką. W 22. minucie do rzutu wolnego podszedł Van Persie. Odległość do bramki wynosiła mniej więcej 23 metrów. Uderzył i... piłka uderzyła w poprzeczkę. W 26. minucie po rzucie rożnym wykonywanym przez Robina Van Persiego bramkarza gości pokonał z główki Palmieri. W 28. minucie Halt uderzał z dystansu, pewnie jednak jego strzał obronił Petr Cech. Osiem minut później w identycznej sytuacji znalazł się Hazard i podobnie jak w przypadku kapitana Norwich, jego strzał pewnie obronił Buddy. Do przerwy utrzymał się wynik 1:0 dla Chelsea. Na drugą połowę oba zespoły wyszły bez zmian. W 49. minucie po dośrodkowaniu Maty główkował Hazard. Piłka jednak przeleciała tuż obok lewego słupka bramki. Na kolejną sytuację podbramkową musieliśmy czekać aż do 68. minuty, Wtedy, to Van Persie po otrzymaniu prostopadłego podania od Oriela Romeu znalazł się w sytuacji sam na sam. Fantastycznie jednak zachował się golkiper Norwich. W 87. minucie meczu po wielkim zamieszaniu w polu karnym piłkę do siatki Buddy'iego wpakował Eden Hazard. Mecz zakończył się wynikiem 2:0 i Chelsea nadal zajmuje pierwszą pozycję w tabeli.

Następny mecz:
Chelsea London - LOSC Lille Metropole

« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 16:27:43 wysłana przez MCPL »

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Kolejna kolejka Premier League rozegrana! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpień 19, 2012, 16:08:12 »
Pełna dominacja w tym spotkaniu. Brawa dla młodego Palmieriego, widzę że już od dwóch spotkań stawiasz na młodego Włocha i opłaciło się to jak najbardziej. Brak mu jeszcze doświadczenia i ogarnia, ale talentu na pewno nie. Trzeba jednak uważać, bo środek obrony to bardzo wrażliwy punkt i nie zawsze taki młodzik będzie w stanie znieść całą ciążącą na nim presje.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpień 19, 2012, 16:34:06 »
Widać ,że Sorki w ostatnich minutach nieco się obudziły jeśli chodzi o grę. Przez cały czas wy kontrolowaliście przebieg meczu i zasłużenie prowadziliście już 2:0. Cieszy mnie sytuacja , że swojego kolejnego gola zdobył Mata. Czuje ,że będzie z niego wielki piłkarz. W meczu z Norwich Palmieri zdobył chyba swoją pierwszą bramkę. W pesie to dobry piłkarz , tylko wgrać mu twarz i kupujemy go :D

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpień 19, 2012, 18:03:34 »
Wszystko bez zmian. Chelsea spokojnie wygrywa. WIdać, że zakup Palmieriego był dobry ruchem i młody włoski obrońca notuje coraz lepsze występy w ekipie The Blues. Gola zdobył też Hazard. Ciekawe jak mu wyjdzie mecz z byłym klubem OSC Lille.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpień 19, 2012, 19:33:20 »
Czasem piszę z komórki, ma podejrzliwy patch, piszę dziwnym, podejrzanym stylem komentarze, a do tego zalogował się wtedy, kiedy zakończyła się na dobre pewna kłótnia. Ma avatar - logo Chelsea, a prowadzi tą karierę, do tego ma podejrzliwy banner u góry w meczu. Ma też końcówkę PL.

Poznajecie?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2012, 19:39:12 wysłana przez pasztelan »

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 14.12.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpień 19, 2012, 19:45:13 »
Czasem piszę z komórki, ma podejrzliwy patch, piszę dziwnym, podejrzanym stylem komentarze, a do tego zalogował się wtedy, kiedy zakończyła się na dobre pewna kłótnia. Ma avatar - logo Chelsea, a prowadzi tą karierę, do tego ma podejrzliwy banner u góry w meczu. Ma też końcówkę PL.

Poznajecie?

i znowu będzie wciskał że to jego kolega

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpień 19, 2012, 20:24:20 »
i znowu będzie wciskał że to jego kolega

Nie będzie, bo od 50 minut przesiaduję w tej karierze, i nic się nie odzywa

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpień 19, 2012, 23:00:11 »
zadziwia mnie to, że od dwóch meczów w podstawie nie ma Terrego, jednak widząc popisy Palmeriego, wszystko to wyjaśnia. Włoch odpłaca ci się jak tylko może, kredyt zaufania słuszny. Kanarki wchłonięte:)

dlaczego w każdym meczu na twojej karierze jest 18 stopni Celsjusza?

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Chelsea London by MCPL | Mecz z Lille rozegrany! | Kto wygrał?
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpień 20, 2012, 14:07:51 »
dlaczego w każdym meczu na twojej karierze jest 18 stopni Celsjusza?
Zapominam zmieniać temperaturę, od tego meczu postaram się aby w każdym kolejnym spotkaniu była inna ;)

2. kolejka Champions League - 28.09.2012 / Godz. 20.45 - 16°C - Stamford Bridge

Chelsea London 3:0 LOSC Lille Metropole

12' Mata 66' 72' Hazard

Kolejny mecz w Lidze Mistrzów, tym razem Chelsea London zmierzy się z liderem grupy G - LOSC Lille. Zaczęli gospodarze. W 3. minucie z dystansu uderzał Hazard. Jego strzał jednak pewnie obronił kapitan gości - Landreau. W 12. minucie meczu po dośrodkowaniu Ivanovicia piękną główką popisał się Mata i na tablicy wyników ukazał się rezultat 1:0. Na kolejną akcję musieliśmy czekać aż do 21. minuty. Wtedy, to Martin uderzał z dystansu, pewnie jednak zachował się Petr Cech. Sześć minut później w identycznej sytuacji, tylko po drugiej stronie boiska znalazł się Mikel i tak jak w przypadku strzału Lille i w tym przypadku golkiper pewnie obronił to uderzenie. W 25. minucie po otrzymaniu prostopadłego podania od Ramiresa w sytuacji sam na sam znalazł się Mata, fantastycznie jednak obronił bramkarz. W 44. minucie meczu z dystansu uderzał Hazard jednak jego strzał pozostawiał wiele do życzenia. Piłka poleciała w trybuny... Pierwsza połowa zakończyła się prowadzeniem ekipy z Londynu. Na drugą część tego spotkania w miejsce Van Persiego pojawił się Fernando Torres. W 55. minucie właśnie on uderzał z dystansu. Jego strzał jednak pewnie obronił Landreau. Niespełna 11 minut później po wielkim zamieszaniu w polu karnym uderzał Torres, obronił bramkarz. Do piłki dobiegł jeszcze Eden Hazard i wpakował piłkę do siatki. W 72. minucie zaś Ramires znalazł się w sytuacji sam na sam! Fantastycznie obronił Landreau, jednak była to dość pechowa interwencja, gdyż po niej piłka trafiła wprost pod nogi Hazarda, który mocnym, podbitym strzałem pokonał bezradnego bramkarza francuskiej ekipy. W 76. minucie z dystansu uderzał Mikel, piłka jednak poszybowała tuż nad poprzeczką. Mecz zakończył się rezultatem 3:0 a Chelsea uplasowała się na pierwszej lokacie w tabeli.

Następny mecz:
Chelsea London - Queens Park Rangers
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 14:24:07 wysłana przez MCPL »

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 20, 2012, 14:08:05 »
Mata oraz Hazard odprawili Lille z powrotem do Francji. ;) Wygraliście pewnie i trzy punkty pozostają na Stamford Bridge. ;) Tak musicie grać w każdym spotkaniu , choć jeśli od czasu urwały by się wam oczka , było by ciekawiej i realistycznej. ;) Cieszy występ Maty. Po raz kolejny pokazuje ,że jest dobrym piłkarzem i doskonale pasuje do taktyki Niebieski. ;)

Offline Yasato

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.01.2012r.
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 20, 2012, 14:14:39 »
Lille bez szans w starciu z wami, Hazard strzelił dla byłego klubu 2 gole więc widać że jest to piłkarz klasowy.

TheMan10

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpień 20, 2012, 15:00:11 »
Bardzo dobra kariera. Na razie dobrze ci idzie w lidze jak i w lidze mistrzów. Zobaczymy jak będzie później. A wracając do ostatniego meczu, to Lille bez szans. :)

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpień 20, 2012, 17:21:33 »

Terry chce odejść?

Ostatnio w angielskiej prasie pojawia się wiele sprzecznych wiadomości na temat przyszłości Johna Terrego. Z jednej strony okienko transferowe się już dawno skończyło, z drugiej strony zaś zbliża się kolejne. Nie chcemy jednak plotkować. Posłuchajmy co mówi sam piłkarz: "W Chelsea moja rola z kapitana spadła do roli piłkarza rezerwowego. Nie czuję się z tym zbyt dobrze. Poprosiłem menedżera aby już teraz wpisał mnie na listę transferową. Gdy Di Matteo spytał się mnie co mi przyszło do głowy, dlaczego chcę odejść odpowiedziałem: Chcę zakończyć karierę w podstawowym składzie a nie jako zmiennik 17-letniego Palmieriego. W obawie o brak ofert podjąłem decyzję już teraz. Nie chcę dłużej grać dla Chelsea. Ku mojemu zdziwieniu już po paru dniach od wpisania na listę transferową trener poinformował mnie o ofertach które wpłynęły. Pochodzą one od Qeens Park Rangers, Reading FC oraz Stoke City. Na razie nie wiem do którego klubu pójdę. Najprawdopodbniej zadecyduje o tym już Abramowicz dla którego liczyć się będzie, tylko jedno - kto więcej za mnie da. Ja osobiście najpoważniej rozważam ofertę QPR...". Z wypowiedzi piłkarza możemy wywnioskować, że chce on jak najszybciej opuścić klub. Gdyby tylko mógł najprawdopodobniej zrobiłby to już dziś. Cóż, my możemy tylko czekać na nadchodzące okienko transferowe i sensacje jakie nam ono przyniesie.

Offline Yasato

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.01.2012r.
Odp: Chelsea London by MCPL | Terry chce odejść - informuje SkySports!
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 20, 2012, 17:35:18 »
Tylko nie Terry on dla mnie jest ikoną Chelsea. Tak samo jak Lampard, Cech i Drogba. Ale skoro nie mieści się w składzie to może i lepiej.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Chelsea London by MCPL | Terry chce odejść - informuje SkySports!
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 20, 2012, 17:35:18 »