Niby da się przejść pięciu na raz, ale czy ja wiem, czy to takie proste? Może ja jeszcze nie mam tak opanowanej gry 1 na 1, ale mnie osobiście to się rzadko zdarza i jak dobrze się ustawisz obrońcą, to się da zatrzymać... U mnie to działało we dwie strony Z tym, że w sumie ja to mistrzem dryblingu nie jestem, a osoby z którymi grywałem, to raczej też nie bazują na dryblingu. Grając z kompem, to tym bardziej nie ograłem więcej niż dwóch. Nie wiem willerod skąd takie wrażenia. Nagraj może powtórkę takiej akcji i wrzuć na Youtube np? Serio jestem ciekaw, ja takich akcji często nie mam, ale nie będę się zakładał, że ich nie ma, bo jak mówiłem, sam wirtuozem dryblingu nie jestem... a biegałem np Robbenem, czy Riberym , więc chyba skill zawodnika wystarczający :-)
też mistrzem dryblingu nie jestem a przeszłem 3 gości środkowym obrońcą
Czy da się w tej części symulować faule oraz jak wygląda sprawa z technicznym strzałem ?
A grając z komputerem robicie to wszystko na standardowym poziomie? Bo da się odblokować settingsa i można zagrać na superstar i tam mi już tak nie wychodziło... ze 3, to i mi się zdarza przejść.. ale nie jest to tak, że wychodzi mi to co akcje - dwie (jak można u Was wywnioskować?). Z kumplami może przeleciałem Messim raz kilku, ale nie zdarzało mi się to często.. a już na pewno nie tak, że 5 robiłem(czytaj pół drużyny) ... Chciałbym to zobaczyć na jakimś filmiku Oczywiście zdaje sobie sprawę, że nie każdemu chce się frapsa odpalać i to wrzucać na Youtube - nie jest kwestia, że nie wierze... ale chętnie bym zobaczył, jak to robicie i jak to wygląda ;-)
Wie ktoś które klawisze odpowiadają właśnie za techniczny strzał ?
przeszedłem*
dokładnie. to nie jest tak, że za każdą akcją się udaje. Napisałem, że momentami potrafię przejść pięciu. jak dotąd udało mi się to ze 2-3 razy i to podczas meczu z kumplami. zazwyczaj jednego - dwóch uda się, ale tez nie zawsze. jak trzech wyjdzie to już szał. a jak to robię ? biegnę bez sprintu i obserwuję z której strony nadchodzi przeciwnik i tylko kręcąc lewym analogiem wybieram odpowiedni kierunek (zazwyczaj przeciwny do kierunku biegu przeciwnika), czasem zakręcę ruletkę a czasem inside bounce i mi to wystarcza
Witam wszystkich mam pytanie trochę z innej beczkiCzy najnowszy Pes 2013 będzie dostępny w Empiku dostałem z roboty bony na 300zł i chcę tam zakupić grę ale na stronie Empiku nigdzie nie ma czy Pes bedzie w sprzedaży macie takie informacje czy będzie czy nie Pozdrawiam