Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOceniam ze streama z gameplayem i nadal nie wiem o co Ci chodzi.
--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumiałeś, ale negatywnie oceniasz moją opinię. Gdzie tu sens i logika?
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjako wytrawny od lat koneser gry PES stwierdzam ze sa nowe animacje podan niestety dalej drybling w "8" kierunkach co widac na filmiku gdy drybluja najznamienitsi Ronaldo czy Robben animacje ciagle te same sie powtarzaja ze Streama teraz ogladlem to w sumie duzo sie nie zmienilo zwolnili rozgrywke tak jak mowie dodali inne animacje podan ogolnie sie zastanawiam czy wydawac na tego stuningowanego PESa 12 kase czy kupic FIFe bo moja cierpliwosc juz sie konczy
--- Koniec cytatu ---
Wiadome było, ze nie bedzie wielkiej rewolucji, która będzie w PES 2014, ale pare rzeczy, moim zdaniem kluczowych poprawiono, nie ma takiej róznicy grając Ronaldo itp.(nie są botami nie do przejścia.;P), poprawa bramkarzy, poprawa strzałów, gra w obronie, nie jest tak łatwo puścić prostopadłą piłke jak w PES 2012.
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi zawsze grało się lepiej w PESa. Nie wiem o co te wszystkie bulwersy - przecież nie jest źle. Dla mnie otoczka FIFY jest zbyt ciężka do przetrawienia, gra od EA rządzi i dzieli na konsolach, ale na PC pomijając brak licencji FIFA już czuje oddech PESa na karku. Wedłu
--- Koniec cytatu ---
przecież Fifa na PC to ta sama gra co na konsoli, czemu tu rządzi PES a tam Fifa wg Ciebie?
a prawda jest taka, że Konami robiło shit przez lata i choć teraz nadgonili (imo przegonili) EA to bez OGROMNYCH wydatków na reklamę , będą w tyle.
longfly:
ten pes jest fajny najlepszy chyba z pesow na tym silniku ale to tunning 12ki wrecz czasem niezauwazalny. Nie ma sensu porownywac do fify bo tam innowacjami trzymaja na razie pierwszenstwo w wyscigu (i reklama) niemniej narazie u konkurencji rewolucji nie ma jest ta sama gra podobny styl jaki byl zawsze.
niestety konami musi wykonac jakis ruch bo tak sie dluzej nie da tu nie ma juz jak sie ruszyc trzeba w koncu dac krok do przodu a nie tylko malutki kroczek. Nie moze byc tak ze pes wydaje sie byc modem 12ki. Taki lifting moze przejdzie ale sporo osob nie kupi gry jesli ma poprzednia czesc. A ja musze i bede krytykowac zastoj u konami bo ci ludzie dodali rzeczy ktore spokojnie powinny byc 2 edycje temu animacje ,strzaly bardziej manualne poruszanie sie.---niby patrza na ta fife ale za bardzo sie spozniaja a kiedys to oni nadawali ton i zyczylbym sobie by te czasy powrocily. Konami nigdy nie mialo takiej kasy ale robili dobra gre teraz moze wybudza sie z tego spowolnienia. chyba dawno temu przesiadka na ten silnik nie byla najtrafniejsza moze trzeba bylo poczekac rok i go dopracowac.
a co do bramkarzy niestety klada sie jak zboze jak to bylo wczesniej ech....skrypty
mpoesp:
Oceniacie grę przez pryzmat tego, że w 13 nie ma nowego wejścia na boisko, z góry gra wygląda tak samo, nie ma wielu nowych animacji. A w 13 trzeba patrzeć na gameplay. Załączcie sobie 12 pograjcie 1 mecz i następnie pograjcie sobie 1 mecz w 13. I co nie ma różnicy? Gamplayowo jest ogromny skok jakościowy pod tym względem.
Nawigacja
[#] Następna strona