Dział Ogólny > PES 2013

Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!

<< < (8/14) > >>

longfly:
13ke oceniam pod katem i 12ki i tego co w swoich programach robi jenkey z ta roznica ze on robi za darmo a konami sprzedaje produkt wiec chyba trzeba oczekiwac wiecej?  wlasnie dlatego ze sa te same wyjscia widac ze poszli tylko po kosmetyce gameplaju a sprzedawane to jest jako nowa gra

a zmiany menu i gameplaju patchmakerzy robia za darmo wiec? konami nieco  kladzie lache  i wydaje owszem swietny gameplaj ale w cenie nowej gry a nie widze tu az tylu zmian  by jakosciowo zaslugiwalo to na numer 13 raczej 12. i pol . 

za duzy rynek darmowych paczy wiec od konami oczekuje wiecej wlasnie nowych animacji wejsc nowej otoczki bo dla mnie to sprzedanie gamplaju nie nowej gry

mpoesp:
Porównujesz patch jenkeya do PESa 2012 z PES 2013? Czy Ty aby na pewno jesteś normalny?

AupaAtleti:
Przecież wiadome jest to że nie zmienią całej gry, bo musieli by wszystko robić od nowa a na to trzeba bylo by około 2-3lat. Ja widzę znaczną poprawę mimo że to tylko DEMO! Czekam z niecierpliwością na pełną wersję bo wiem że będzie znacznie lepsza od 12'ki :)

IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecież Fifa na PC to ta sama gra co na konsoli, czemu tu rządzi PES a tam Fifa wg Ciebie?

a prawda jest taka, że Konami robiło shit przez lata i choć teraz nadgonili (imo przegonili) EA to bez OGROMNYCH wydatków na reklamę , będą w tyle.

--- Koniec cytatu ---

... Na przykład dlatego, że na konsole nie ma tak wielkich patchów i nie można sobie pozwolić na zmienianie gry, co automatycznie wiąże się z tym, że mało kto chce pograć jakimś Meryside Blue... Tu nie chodzi o to, że FIFA to ta sama gra na PC co na konsoli, tylko że PES na kompie po patchach które zdecydowanie uatrakcyjniają tą grę a ten z konsoli to dwa światy.

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Filmik z gamescom - PES 2013 Show # 02 PES Full Control  - głównie słowa, mało "gameplayu" (nic nowego:D) ;)
Myślę że do wklejenia w pierwszym poście ; )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej