Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
Douglas:
Estadio de la Romareda (Real Zaragoza)
Estadio Anoeta (Real Sociedad)
Campo de Vallecás (Rayo Vallecano)
Iberostar Stadium (Real Mallorca)
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPorównujesz patch jenkeya do PESa 2012 z PES 2013? Czy Ty aby na pewno jesteś normalny?
--- Koniec cytatu ---
owszem jestem jak najbardziej normalny a dotychczasowe praktyki konami procz dodania animacji nie roznily sie od zabawa fizyka programami od jenkeya OD CZEGOS ZA 120 ZLOTY OCZEKUJE WIECEJ! dlatego regularnie nie kupuje pesow bo i po co
za duzo edycji bylo przez te lata by dawac sie walic w d coroku no ale jak ktos lubi.........
wole kupic raz na 3 lata i nie jeczec ze wywalalem co roku kase w bloto
Nejdro:
Skąd te stadiony ?
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEowszem jestem jak najbardziej normalny a dotychczasowe praktyki konami procz dodania animacji nie roznily sie od zabawa fizyka programami od jenkeya OD CZEGOS ZA 120 ZLOTY OCZEKUJE WIECEJ! dlatego regularnie nie kupuje pesow bo i po co
za duzo edycji bylo przez te lata by dawac sie walic w d coroku no ale jak ktos lubi.........
wole kupic raz na 3 lata i nie jeczec ze wywalalem co roku kase w bloto
--- Koniec cytatu ---
Czyli rozumiem, że ściągasz z internetu?
Po tym jak i co piszesz można stwierdzić, że jednak normalny nie jesteś. Odejdź od komputera, wyjdź na dwór.
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE... Na przykład dlatego, że na konsole nie ma tak wielkich patchów i nie można sobie pozwolić na zmienianie gry, co automatycznie wiąże się z tym, że mało kto chce pograć jakimś Meryside Blue...
--- Koniec cytatu ---
ja pobrałem OFA na PS3 ważącego 60 mega z wszystkimi ligami zrobionymi super, z turniejami międzynarodowymi oraz Bundesligą.
A to najskromniejszy patch, jest sporo innych , większych (niektóre 0,5 GB , sam nie wiem co tam upchali) tak, że argument nietrafiony kompletnie.
Nawigacja
[#] Następna strona