Dział Ogólny > PES 2013

Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!

<< < (10/14) > >>

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE13ke oceniam pod katem i 12ki i tego co w swoich programach robi jenkey z ta roznica ze on robi za darmo a konami sprzedaje produkt wiec chyba trzeba oczekiwac wiecej?

--- Koniec cytatu ---

sprawa jest taka, że konami ma masę ludzi, duże zasoby i rok między kolejnymi edycjami, żeby porządnie dopracować gameplay. Jenkey jest sam, pracuje za darmo i uwija się w około miesiąc od wydania, żeby dać wam patch, który ulepszy gameplay - właśnie: ULEPSZY! on nie robi go sam od podstaw, tylko zmienia niektóre parametry, ale żebym sam sobie nie zaprzeczał - w skrócie: konami ma masę ludzi, którzy powinni zrobić taki gameplay, jaki jenkey robi co roku. Powinni się już czegoś od niego nauczyć i zobaczyć jak wielu ludzi chwali go za jego pracę. Z kolei gdyby J. miał sam zrobić taki gameplay od podstaw, a konami tylko go zmodyfikowali chwalilibyście japońców za lepszą rozgrywkę, a jekneya wyrzucili do kosza.

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd te stadiony ?

--- Koniec cytatu ---
onlyproevolutions.com

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli rozumiem, że ściągasz z internetu?

Po tym jak i co piszesz można stwierdzić, że jednak normalny nie jesteś. Odejdź od komputera, wyjdź na dwór.

--- Koniec cytatu ---
osz kurde no widze ze trafilem na normalnego wez mi zwyczajnie nie odpisuj bo to co wyzej napisales ma sie nijak do pesa. A to skad mam pesa gdy nie mam orginala to moja wylaczna sprawa tak samo jak prywatne zycie. Ty kompletnie nic o tym nie wiesz wiec nie sil sie na dziecinne madrosci lepiej

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGamplayowo jest ogromny skok jakościowy pod tym względem.

--- Koniec cytatu ---
Dawaj wymien mi te ''skoki'' czekam

AupaAtleti:
to co ja zauważyłem w poprawie gameplaya to przede wszystkim:
- Dużo lepsza gra w obronie (więcej możliwości odbioru, lepiej obrońcy się ustawiają)
- Magiczna biała strzałka
- Lepsze strzały, dośrodkowania
- i przede wszystkim przyjemniejszy drybling, nowe zagrania (głównie dziurki i obiegnięcia obrońców)

Jak na mnie to jest naprawdę postęp :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej