Dział Ogólny > PES 2013
Coś na temat PES 2014...
Nejdro:
Albo rzut monetą. :)
kamileqPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże trochę zmienię temat, ale, czy nigdy wam nie brakowało animacji ściągania koszulki przez zawodnika, po strzelonej bramce? :P
--- Koniec cytatu ---
musieliby ograniczenie wiekowe zmienić:D
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże trochę zmienię temat, ale, czy nigdy wam nie brakowało animacji ściągania koszulki przez zawodnika, po strzelonej bramce? :P
--- Koniec cytatu ---
Z technicznego punktu widzenia jest to niewykonalne na dzisiejszych komputerach a co dopiero na 7 letnich konsolach, na które tworzony jest PES.Nię będę tutaj pisał o kwestiach technicznych ponieważ nie jest to forum poświęcone programowaniu, ale powiem tylko tyle iż w każdej dotychczas stworzonej grze pod ubraniem nie ma dosłownie nic, ubranie tworzy całość modelu postaci.
gregory97:
Ja czekam na ML online. W 2011 grałem i całkiem niezły skład już miałem.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wlasnie nie po to sie kupuje bo inaczej bys mial do wyboru towarzyski i gre online i tyle jesli chodzi o tryby. takiego pesa za 20 zloty bym przelknal nie za 120. to tryby sa wazne a gra online zaczyna sie jak sie znudza inaczej szkoda kasy. Ja oczekuje ze to bedzie gra a nie platne dlc online i jesli nie ma tez ciekweej rozgrywki dla jednego gracza to ja firmom idacym na latwizne dziekuje
--- Koniec cytatu ---
To nie te czasy kolego. Kilka lat temu to się kupowało często gry. 20-30 zł. Niestety teraz jest taki rynek, że trzeba wybrać 2-3 tytuły na kilka miesięcy
Nawigacja
[#] Następna strona