Dział Ogólny > PES 2013

Coś na temat PES 2014...

<< < (28/31) > >>

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawe jak ty byś wygospodarował bufor pamięci aby dodać te efekty nie zwiększając wymagań gry.Na konsolach gra musi iść płynnie a wersja pc jest identyczna z tą na konsolach.Coś trzeba by usunąć aby dodać coś.

--- Koniec cytatu ---
sam sobie odpowiedziales nie patrzec w przypadku pc na konsole. Pc dolozyc jeden dodatkowy poziom detali tylko wlasnie chyba juz nie na tym silniku.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsam sobie odpowiedziales nie patrzec w przypadku pc na konsole. Pc dolozyc jeden dodatkowy poziom detali tylko wlasnie chyba juz nie na tym silniku.

--- Koniec cytatu ---
Powiedz to KONAMi oni mają swoją strategie czyli robić wszystkie wersje identyczne aby nie urazić posiadaczy konsolo gorszą wersją w porównaniu do pc.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażdy ma prawo udzielić swoją opinię i ja ci tego nie bronię.Ja chcę aby PES był najlepszą grą na świecie z fotorealistyczną grafiką i super realistycznymi animacjami bo jak nie to *uj im w du*ę.Wiem, że potrafią to zrobić, ale im się nie chcę.

--- Koniec cytatu ---
Nie no spoko. To tak jak z naszą reprezentacją. Trzeba czekać na ich lepszą pracę/grę

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki mój błąd Player ID oznacza indywidualne umiejętności piłkarza animację styl wykonywania rzutu rożnego, wolnego, strzału itd.

--- Koniec cytatu ---

Szczerze mówiąc to jest to bardzo lipnie zrobione ponieważ to Player ID - podam na przykładzie który widziałem - tj. John Terry i jego 'nurkowanie':
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

widziałem u kilku już zawodników - bodajże ktoś z Man City, Borussia... Maor Melikson (?!) także troszke ten Player ID nie jest taką "indywidualną" umiejętnością... ;/

NexaT:
Nie rozumiem o co Ci chodzi. W tym filmiku Terry próbował blokować strzał głową, no i co? Na przykładzie Player ID chciałbyś, aby robił tak w PES'ie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej