bo ani zainteresowania innych, ani naliczania wiadomości, ani delikatnej dowolności w wyborze gry.
Kij z tą dowolnością. Na moje w tym dziale jest zbyt nadmierny krytycyzm. Owszem sam często krytykuję, ale chodzi mi głównie o realizm i martwię się o przyszłość kariery. Ja rozumiem niech sobie ktoś gra Barcą, niech sobie pościąga Cavaniego, Torresa, Vidica, Gerrarda czy kij wie kogo jeszcze, ale niech już wtedy gra na wyższym poziomie. Co to za przyjemność zgarniać wszystko co wlezie i zrobić sobie najmocniejszy skład w całym PESie ? Czytanie kariery gdzie następuje: wygrana, wygrana, remis, wygrana, wygrana, wygrana, wygrana, remis, wygrana, porażka, wygrana, wygrana, wygrana, wygrana, remis, wygrana, wygrana. - jest po prostu nudne nieprawdaż? Przecież o to chodzi, żeby podnieść się z kolan i znów zacząć wygrywać. Według mnie takie opowiadanie gdzie wygrane nie przychodzą nam z łatwością jest o wiele ciekawsze, niż wygrywanie 98% procent spotkań. Ciągłe wygrywanie komuś się szybko znudzi i skończy pisać. Jedna, druga, trzecia kariera szybko się kończy i taka osoba już nie będzie pisać...
makapaka, plumber, leni to tylko niektóre przykłady.
Akurat oni mają się dobrze i piszą nadal
Po prostu na tym forum nie można mieć własnego zdania bo człowiek od razu jest skrytykowany i zmieszany z błotem, a niektórzy użytkownicy na siłę wywołują niepotrzebne przepychanki słowne (np. syngenta/NeXat).
Ta, a ty zachowaj te swoje żałosne wypociny dla siebie.
debilizm nie zna granic widzę.
Dobra, skończ pier_olić, bo w kilku postach zdążyłeś się wymądrzyć, a teraz chowasz łeb w piach i sypiesz takimi tekstami.
Owszem nie zgodzić się z czyjąś wypowiedzią to rozumiem, ale krytykować wypowiedzi bo akurat to ta osoba napisała to już przesada. Dlatego już tu się nie udzielają.
Założyli inne forum bo mieli dość już takich napinaczy. Chcieli udzielać się tu i tu, ale poświęcając więcej uwagi tamtej stronie. Niestety jedna osoba zaspamowała tutaj, nie zczaiła całej sytuacji, przedsięwzięcia. Ostatecznie dostała bana, ale dzięki nagonce i prowokacji Nexata większość innych użytkowników tamtego forum całkowicie odwrócili się plecami od tego forum, bowiem zostali zmieszani z błotem. Kilku innych użytkowników zaczęło trzymać stronę Nexata. I wyszło na to, że użytkownicy innego forum nie mają zdania na tym forum. Ja tam się im nie dziwię. Jedna osoba popełniła błąd, a druga w odpowiedzi rozpętała wojnę. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego? Czyżby?!
Ale dobra temat już kiedyś był i niech będzie zamknięty. Już nie ma co roztrząsać tego tematu. Chodzi głównie o to, że każdy tu może napisać swoje zdanie, ale musi się przyporządkować poglądom innych. Owszem nie zawsze, ale w większości przypadków.
jednak ci bardziej zasłużeni powinni mieć możliwość rozpoczęcia kariery w konkurencyjnej grze.
Ciekawe kto według Ciebie jest "zasłużony"
I na jakich zasadach chciałbyś im nadać to miano ?
A widzisz? Tworząc kryteria osób "zasłużonych", stworzyłbyś też nową zasadę. A gadasz o sztywności zasad.
forum trzeba ratować, bo niedługo będziem sobie tworzyć do lustra; cokolwiek, czy to karierę, czy to twarz.
Forum jest dodatkiem do strony i administracji szczerze to zwisa, że taki dział MKPES umiera.
Ja tam zauważyłem, że kiedyś ludzie jak zaglądali w czyiś wątek to zostawiali chociażby jedno zdanie, że tu byli i przeczytali. Obecnie ktoś wejdzie w kogoś temat przeczyta /lub spojrzy tylko na wynik ale nie skomentuje bo ta osoba mi też nie skomentowała. A jak już to streszczają post autora by się do niego przymilić i pokazać, że się przeczytało.