Z osobami wspomnianymi bodajże przez Piuka mam nadal kontakt. Odeszli, bowiem nie odpowiadała im administracja oraz w dziale nie można opisywać karier z innych gier. Odeszli bo wiedzieli, że z tym nie wygrają. Teraz mają nowe forum, może nie ma tam jakiegoś wysokiego poziomu, ale jednak jest tam jakaś atmosfera, która użytkownikom tamtego forum odpowiada. Co zrobić żeby u nas tak było? Wydaję mi się, że tak jak jest teraz będzie przez jeszcze dłuższy okres czasu. Nie mowie tutaj, że ludzie nie mają czasu, bo jeżeli ten czas mieli rok temu to czemu mają go nie mieć teraz? Chodzi o to, że ludziom nie odpowiada częsta krytyka. Ja rozumiem. Można czasem do kogoś coś napisać, ale nie pojmuję tego, że na takową osobę są jakieś wjazdy. Każdy kiedyś z nas zaczynał. Każdy reprezentował poziom jaki reprezentował. Śmieszne jest to, że patrząc w archiwum na pierwsze kariery każdy się jakoś zachwycał. Teraz gdyby ktoś dał takowe opowiadanie został by zjedzony na miejscu. Dziwne, ale prawdziwe. Rozumiem ci co tu byli od dłuższego czasu systematycznie się poprawiają, ale weźmy to pod uwagę, że każdy kiedyś musi zacząć i każdy powinien dostać szanse. Przypominam sobie moją pierwszą karierę. Było to dno. Pierwsze kariery Kmirona, Mastera itp również niczym się nie wyróżniały. Każdy się rozwija, dlatego dajmy nowym szanse..