Co mam zrobić by Grać Oryginalnymi zawodnikami w ML Online? i czy idzie grać Legendę Online.I jak mam zrobić,żebym z Kolegą grał w jednej drużynie ?
Nic nie zrobisz, jedynie patch możesz wgrać, ale on tylko ingeruje w stroje.
Tak idzie grać BALOnline.
Jak chcesz grać z kolegą w jednej drużynie (kolega jest u ciebie w domu), to przed szukaniem przeciwnika wciska przycisk KWADRAT i dołącza się drugi pad. Nie zagrasz z innym kolegą który też gra online w jednej drużynie (mowa o szybki mecz) jedynie chyba tylko w LOBBY. Co tego też nie jestem pewien.
PS. Menu online to menu gry, więc tam gdzie jest BAL tam i jest niżej "chyba" BAL Online.
Witam serdecznie jestem nie szczesliwym posiadaczem gry Pro evolution soccer 2013, troche siana na gre wydalem wiec chcialem zeby dobrze chodzila a tu lipa ogolnie powinno wszystko dobrze chodzic, a nawet na low mi sie przycina nie wiem zupelnie czemu . Posiadam system operacyjny Vista home premium. Formata nie robilem z 2 lata jak co ale to nie powinno byc chyba przez to .... Załaczam link z obrazkiem . Ogolnie znajomi maja jeszcze gorszy sprzet wszystko na zielono ok i im normalnie chodzi a mi nie wiem czemu sie przycina ... Posiadam Ge Force 8600 GT 256mb, Procesor Inter Core 2 CPU 2.00GHz 4400. 4 GB ramu . nie wiem dlaczego tak mi sie dzieje moze przez sterowniki ? Ale nie wiem chyba mam najnowsze. Konfiguracja Karty graficznej ? nie wiem nie znam sie zbytnio na tym.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co jest nie tak ? Przeciez ogolnie wszystko powinno smigac na low sie zacina a na medium i high jeszcze gorzej. Pomocy bardzo prosze !! Mam taka zajawke pograc sobie w tego zajebistego PESa a kompletnie nie wiem o co chodzi. Aha Moi koledzy jakos wylaczala ta opcje LB a ja nie moge bo co zmienie wylacze i jeszcze raz wejde to zawsze jest zaznaczone . Pozdrawiam serdecznie i dziekuje
Jak sam widzisz masz CPU taktowany 2000MHz (nie mylić 2 razy 2000MHz) - dwa rdzenie działają "łącznie" jako 2000MHz. Zależy to też od "wątkowości" procka (co oczywiście nie jest podane, tak normalnie).
Zaś LB będzie zaznaczone bo używasz innej rozdzielczości. Zmniejsz po prostu rozdzielczość na niższą.
Co do grafiki, ma trochę mało pamięci ale to nie powinno być problemu. Szerokość szyny i shadery też dobre (zależy jeszcze od szybkości), taktowanie gpu i pamięci grafiki powinno spokojnie pociągnąć grę (mimo że nie są rewelacyjne).
Sama przepustowość pamięci jest szybka. Dlatego ogranicza tą kartę tylko i wyłącznie wielkość pamięci.
Konami podało na pudełeczku wspierane w pełni karty graficzne (a parametry tych kart można sobie sprawdzić na internecie).
Może masz ustawione za małe oba taktowania domyślnie w ustawieniach grafiki.
Musisz ściągnąć najnowsze sterowniki do tej grafiki i zainstalować.
Zainstalować DirectX z płyty/obrazu od pesa.
W ustawieniach karty graficznej zmniejszyć wszystko na "wydajność" nie jakość oraz wyłączyć synchronizacje pionową.
Przeczyść rejestr programem CCleaner.
Przez te 2 lata mogłeś trochę narobić syfu na kompie. To nie konsola, komputer jest wielozadaniowy.
PS. Jak piszesz te gorsze sprzęty, mogą być lepsze niż twój. Tak to jest jak się bierze "cały" komputer ze sklepu. Osoba która co nieco wie złoży sobie komputer "gdzie nazwy są gorsze" ale parametrami lepsze od tych "lepszych nazw". Taka mała uwaga.