Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (468/488) > >>

OnoMatoPeja:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ale jak to się wgrywa to nie wiem. Na pewne trzeba mieć w PS2 dysk twardy (odpowiedni) wsadzony.
Ale z tego co widać to raczej na kartę pamięci (poprzez jakąś pamięć przenośną, np. Pendrive)... Są to pliki Option Files, czyli zawierają w sobie transfery na sezon 2013/2014.

Franek1994:
dzięki wielkie , zobaczy co da się zrobic

bigosianka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWtam mam pytanie. Nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie mialem , teraz niestety mam win 8 moze to dlatego. Mianowicie , kilkajac strzal wiadomo gracz powinen strzelic , jednak nie zawsze mi sie to udaje poniewaz na 10 strzalow to 8 to bedzie LOB , tak - NIE WIEM CZEMU samemu mi lobuje , wielokrotnie na pusta bramke nie trafialem albo mialem setki , i lipa bo walil mi loba. Wiem ze aby wykonac loba trzeba zrobic kombinacje - przycisk zmiany gracza + strzal - ja nic nie robie oprocz strzalu , nawet juz probowalem , zatrzymac sie , nic nie klikac i sam strzal i nadal lob.. kto pomoze..
Gram na klawiaturze , nowy laptop , wiec zaden przycisk sam mi sie nie wciska.

--- Koniec cytatu ---
Wszyscy wielcy specjalisci a zaden nie pomoze...

johnsing:
Od pesa 11 mialem to samo chcialem ze tak powiem zakurwic z calej pi... a tu podcinka. po paru tygodniach sie nauczylem strzelac. Chodzi chyba o dlugosc trzymania przycisku itp przynajmniej u mnie.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Wtam mam pytanie. Nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie mialem , teraz niestety mam win 8 moze to dlatego. Mianowicie , kilkajac strzal wiadomo gracz powinen strzelic , jednak nie zawsze mi sie to udaje poniewaz na 10 strzalow to 8 to bedzie LOB , tak - NIE WIEM CZEMU samemu mi lobuje , wielokrotnie na pusta bramke nie trafialem albo mialem setki , i lipa bo walil mi loba. Wiem ze aby wykonac loba trzeba zrobic kombinacje - przycisk zmiany gracza + strzal - ja nic nie robie oprocz strzalu , nawet juz probowalem , zatrzymac sie , nic nie klikac i sam strzal i nadal lob.. kto pomoze..
Gram na klawiaturze , nowy laptop , wiec zaden przycisk sam mi sie nie wciska.
--- Koniec cytatu ---

No to jeszcze potrzeba ci nowego pada do kompletu i po problemie. Wydatek na zwykły z usb to minimum 15 zł lub od PS2 + przejściówka to do 80zł.
To gra na konsole, czyli sterowanie padem.
Temat wiele razy wałkowany czym się gra w to i zawsze klawiatura przegrywa pod tą grę :)

Może masz ustawione inaczej przyciski w settings. Albo sterowanie w grze przestawione (są dwa do wyboru i trzeci wedle własnego upodobania).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej