Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
bigosianka:
popatrze z ustawieniami , ale nie zawsze strzela mi tego loba... raz wali normalnie a i´nie raz lece sam na sam i chujn.. bo lob.. zawsze mialem dobrze , teraz na win 8 tak mam , na laptopie , ale sprawdze jeszcze z padem od sasiada
wojojuve:
Witam,
Mam pewien problem. Gram w trybie kariery Juventusem od 5 sezonów i co roku wygrywam ligę i LM, a mimo to nie chcą do mnie przejść żadne gwiazdy. Każdy gracz powyżej 85 umiejętności ma szanse na transfer 0-2%. Wcześniej grałem w trybie kariery Wisłą, ale z opcją rozwoju, więc nie było dla mnie różnicy czy ktoś chce do mnie przejść, gdyż kupowałem 17-latków i rozwijałem ich, ale dziwił mnie fakt, iż pomimo rozegrania około 15 sezonów, corocznie wygrywając ligę i LM, a w ostatnich 8-9 sezonach z samymi wygranymi w sezonie, nie mogą zakontraktować zawodników powyżej skilla 90.
Proszę o pomoc, bo może po prostu coś źle robię.
Pozdrawiam.
Patryk1122:
Witam
Zaintalowałem PESEDIT 2013 Patche 6.0 i gdy probuje wlaczyc gre wyskakuje blad "Pro Evolution Soccer 2013 has not been installed"
Dodam,ze zrobiłem to START - > Uruchom -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> KONAMI -> PES2013 -> code
klikamy 2x na "code" i wklejamy wartość "SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73"
Moze wiecie jak to naprawic? Z gory dziekuje ;)
Sanktis90:
Masz zamieniony strzał z dośrodkowaniem i dlatego przy strzale ci lobuje zamiast strzelac !
GieKSa:
Czy będą robione aktualizacje do pes-a 2013 ??? .
Nawigacja
[#] Następna strona