Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
MichuVeB:
Zrobiłem jak uważałeś i udało się lecz musiałbym od nowa zacząć kariere by w pucharze króla mieć lige Adelante więc już będe grał z tą Bundesligą trudno...
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobiłem jak uważałeś i udało się lecz musiałbym od nowa zacząć kariere by w pucharze króla mieć lige Adelante więc już będe grał z tą Bundesligą trudno...
--- Koniec cytatu ---
A tam, jakoś się to przełknie. A próbowałeś coś pooedytować ? Ja się na tym za dobrze nie znam, ale może Stanek by Ci pomógł.
MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tam, jakoś się to przełknie. A próbowałeś coś pooedytować ? Ja się na tym za dobrze nie znam, ale może Stanek by Ci pomógł.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie też za bardzo nie umiem z tym robić i nic nie edytowałem. Ale wiem co zrobie po prostu będe grał w pesie w drużyną niemiecka a na forum będe zamieniał na drużyne z Ligi Adelante że niby z nimi grałem, będzie to chociarz lepiej wyglądac.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo właśnie też za bardzo nie umiem z tym robić i nic nie edytowałem. Ale wiem co zrobie po prostu będe grał w pesie w drużyną niemiecka a na forum będe zamieniał na drużyne z Ligi Adelante że niby z nimi grałem, będzie to chociarz lepiej wyglądac.
--- Koniec cytatu ---
Twoja wola ziomek.
beniaminek:
Panowie mam takie pytanie.
Gram kilka sezonów w trybie Become a Legend i mam taki problem. Mianowicie dostaję regularne powołania do kadry Polski (zdobyte Mistrzostwo Europy , Świata tak na marginesie :D)tylko, że jak kadra gra mecze towarzyskie to rywalizuje z jakimiś Hondurasami, Kuwejtami, Panamami, USA, Nowymi Zelandiami! Jeszcze nie zdarzyło mi się zagrać meczu z reprezentacją kraju strefy Europejskiej!! To chore według mnie! Jedyna możliwość rywalizacji to eliminacje na Mistrzostwa Europy lub świata! Można to jakoś zmienić, ustawić? Proszę o info!
Nawigacja
[#] Następna strona