Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam takie pytanie.
Gram kilka sezonów w trybie Become a Legend i mam taki problem. Mianowicie dostaję regularne powołania do kadry Polski (zdobyte Mistrzostwo Europy , Świata tak na marginesie :D)tylko, że jak kadra gra mecze towarzyskie to rywalizuje z jakimiś Hondurasami, Kuwejtami, Panamami, USA, Nowymi Zelandiami! Jeszcze nie zdarzyło mi się zagrać meczu z reprezentacją kraju strefy Europejskiej!! To chore według mnie! Jedyna możliwość rywalizacji to eliminacje na Mistrzostwa Europy lub świata! Można to jakoś zmienić, ustawić? Proszę o info!
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie ma takiej opcji :/
@maciek@:
Witam podmieniłem sobie logo ale nie wiem jak je zapisać ??? pomoże ktoś?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
martinldz:
WITAM SERDECZNIE, mam pytanie posiadam pes 2013 oryginalny w wersji 1.04 i chcialbym sciagnac najnowszy update od konami z transferami itd...ale jak wchodze w menu gry to nie moge wybrac opcj data pack update.
Czy jest ktos w stanie mi cos podpowiedziec...
z gory dziekuje i pozdrawiam
tomi55:
Już nie pobierzesz ponieważ KONAMI nie wydaje juz UPDATA do pes 2013 niestety lepiej sciagnij sobie jakiegos fajnego patcha licencjami i nowymi skladami :)
dawidekk:
Siema mam problem z pes 2013. mianowicie chce zagrać sobie ML wybieram drużynę i wywala mnie z gry wcześniej tak miałem jak np chciałem włączyć Trening normalny też mnie wywalało ogólnie z treningiem to bajka ale jak mnie wywala z ML to bez sensu nawet nie zacznie grać wybiore drużynę daje Enter i wywalam mam SmokePatch jakby coś to miało dać. Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić? Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi pomógł tutaj mój numer gg na wszelki wypadek : 49821942.
Nawigacja
[#] Następna strona