Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (473/488) > >>

Kubul:
Masz najnowszą wersję patcha od KONAMI i DLC? Może spróbuj jeszcze raz zainstalować ten patch

dawidekk:
Czy jest jakiś patch albo coś poprawiający grę bramkarzy? przecież to co Ci bramkarze bronią w tym pes to jest dramaturgia. każda piłka lecąca koło rękawić puszczana w bramkę każdy wolny podkreślam każy kończy się bramką. przecież to jest chore żeby był wolny 30 m od bramki i gol za każdym razem. przecież to jest katastrofa to co oni bronią... zero przyjemności z gry, skoro grasz przeważasz prowadzisz nagle 1 wolny dla rywala i jest gol. no to bez sensu takie coś jest....

KaMiloS2521:
Witajcie Panowie mam taki mały problem
Posiadam Xbox 360 i PES 2013 i na moim TV Sony Bravia pes chodzi elegancko natomiast parę dni temu przeprowadziłem się i konsola jest podłączona do LG Smart i przy rzutach rożnych, piątkach, czy wolny przez około 1 sekundę jak zawodnik dobiega i kopie piłkę jest spadek animacji zamulenie klatkowanie. Mija to około po 1-2 sekundach i dalej jest ok.

Co może być przyczyną?
Wiecie może o co chodzi bo ja już nie mam pomysłu od czego może to być.
POzdrawiam

ziutek11113:
Mam PESEDIT i jak gram sam tryb LM to nie losuje mi w ogóle niemieckich zespołów do grup, wiecie czym jest to spowodowane? denerwuje mnie że nie mogę w LM grać przeciwko BVB czy Bayernowi.
Ma ktoś jakiś pomysł czym jest to spowodowane?

amilio:
Witam,
jestem nowy i zielony. Trudno ogarnąć całe forum nawet szukając wątków.
Poszukuję opis (tłumaczenie) menu z PES 2013 wraz z tikami (na PS3). Szczególnie mi zależy na odszyfrowaniu pojęć z tworzenia zawodnika i prowadzeniu jego kariery.
Kiedyś znalazłem taki poradnik na bodajże PES 2008 tylko mi się gdzieś zawieruszył.
Niestety nie znam biegle angielskiego a sami wiecie że to jest wymagane w grze. Może któryś z Kolegów pomoże podsyłając link lub wiadomość na pocztę.
Pozdrawiam Wszystkich,
Paweł

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej