Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (475/488) > >>

Daniello:
Witam wszystkich!
Po okresie z PESem 14 doszedłem do wniosku, że mnie zwyczajnie zmęczył, więc powróciłem do nadal miodnej 13. Wszystko super, mam patch od PESEDIT w wersji bodaj 6.0.
Mam dziwny, wkurzający problem. Czy wam też zdarzało się, że zawodnicy LOBUJĄ zamiast normalnie uderzać? Lob to kombinacja strzału i innego przycisku (zależy od ustawień), a ja, nie zawsze, ale często, gdy chce wykonać controlled shot, knuckle shot, albo nawet po prostu uderzyć bez żadnych usprawniaczy, dostaje po prostu lob i oddaje piłkę za free. To jakiś bug, czy jak? Nie wiem ile setek popsułem przez to!

Z góry dzięki za ewentualną pomoc!

RedAction:
Awaria! Po wgraniu nowych kitsów przez GGS pojawia mi się takie coś

Wie ktoś jak temu zaradzić? Wcześniej tym samym sposobem wgrywałem stroje klubowe i nie było żadnych problemów.

Artur 7:
to wrzucaj do GDB

igordm:
Witam!
 Mam problem z patchem smoke 5.2.5. Gdy włączę sobie tryb menedżerski, to po pierwszym zapisie gra przestaje działać. Proszę o pomoc, może ktoś miał taki problem i go rozwiązał. Pozdrawiam

gerardo20:
Witam. Niestety posiadam taki o to problem :
pobrałem Pro Evolution Soccer 13 oraz spolszczenie, WSZYSTKO działało na 100%. Następnie zainstalowałem patch 6.0. Gra uruchamia się, mozna zagrać mecz itp lecz gdy włączam Master League lub Become A Legend gra przestaje działać, pojawia się komuniakt Program Pro Evolution Soccer 2013 przestał działać... bez patcha wszystko działa. Jest na to jakaś metoda ?proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuję :D

P.S jestem nowy, to mój pierwszy post. Proszę o wyrozumiałość ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej