Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
gerardo20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam pewien problem, a mianowicie:
Gdy wgrywam jakiegokolwiek patcha do PES 2013, to gra nie chcą mi się uruchomić, dziś zainstalowałem sobie czystego PESA 2013, po czym pobrałem tego patcha: o to zawartość i nazwa: zainstalowałem go, klikam na ikonkę pes2013_100 i nic się nie dzieję gra wgl się nie załącza.. Tak wygląda folder z grą po wgraniu patcha: , proszę o jakieś cenne porady.
--- Koniec cytatu ---
prawy przycisk myszy na ikonę ---- uruchom jako administrator. gotowe
gerardo20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Niestety posiadam taki o to problem :
pobrałem Pro Evolution Soccer 13 oraz spolszczenie, WSZYSTKO działało na 100%. Następnie zainstalowałem patch 6.0. Gra uruchamia się, mozna zagrać mecz itp lecz gdy włączam Master League lub Become A Legend gra przestaje działać, pojawia się komuniakt Program Pro Evolution Soccer 2013 przestał działać... bez patcha wszystko działa. Jest na to jakaś metoda ?proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuję :D
P.S jestem nowy, to mój pierwszy post. Proszę o wyrozumiałość ;)
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprawy przycisk myszy na ikonę ---- uruchom jako administrator. gotowe
--- Koniec cytatu ---
Dziś odinstalowałem antywirus i przeinstalowałem patcha. działa ! Ale czy jak teraz znow zainstaluje antywirusa to czy będzie dalej działać ?
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Dziś odinstalowałem antywirus i przeinstalowałem patcha. działa ! Ale czy jak teraz znow zainstaluje antywirusa to czy będzie dalej działać ?
--- Koniec cytatu ---
Raczej tak, jeśli nie to wyłącz (wyklucz ze skanowania) w antywirusie skanowanie folderu gry.
Redlik:
Witam, mam wielki problem, mianowicie nie mogę grać ligi mistrzow i europejskiej, w ogole jakichkolwiek pucharow, gdy wybieram miejsce na save i zatwierdzam, to pojawia się czarny ekran i nic się nie dzieje, nie można cofnąć ani nic zrobic, w karierze ten problem tez wystepuje. Prosze bardzo o pomoc.
OnoMatoPeja:
Wgrane najnowsze DLC i patch od Konami dla tej gry ?? Jeśli nie to wgraj.
Może masz wadliwa kopię gry, jesli nie oryginał to jest.
Wywal folder Konami z Moich Dokumentów i uruchom grę ponownie.
Nawigacja
[#] Następna strona