Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
Se7en:
są to jakieś problemy z klawiaturą, można jakoś wejść w ustawienia klawiatury bezprzewodowej i ustawić jakoś te klawisze? Czy też jest inna możliwość?
OnoMatoPeja:
Masz zainstalowane sterowniki do tej klawiatury.... ?
Nic mi nie przychodzi na myśl co z tym fantem masz. Obstawiam winę pracy klawiatury z grą.
Wejdź w settings i przypisz klawisze kierunku pod klawiaturę (druga zakładka) a następnie zatwierdź OK.
Se7en:
Ehh poszukałem troszkę w necie i nie można inaczej zmienić niż poprzez jakiś tam program. A nie chcę instalować czegoś co będzie mi potrzebne tylko na kilka chwil i przy okazji może mi tysiące wirusów rozpakować. Normalnie w windows 8 nie można zmienić klawiszy, a jest to na prawdę wkurzający problem bo nie mogę stworzyć dobrej sytuacji podczas meczu. Jedyną sensowną opcją jest zmiana klawiatury, co mnie na pewno nie cieszy, bo troszkę na tą wydałem.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Wejdź w settings i przypisz klawisze kierunku pod klawiaturę (druga zakładka) a następnie zatwierdź OK.
--- Koniec cytatu ---
Czyli: klikasz na ikonę strzałki i potem wciskasz klawisz odpowiedni dla strzałki.
Zrobiłeś w ogóle tak... ?
Opellus:
witam. mam problem z instalacją pes 13. założyłem temat bo wcześniej miałem problem z jego usunięciem, o tutaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE . ale usunąłem i teraz chciałem zainstalować wersję Skidrow. No i autorun się otwiera, klikam na Install i wyskakuje taki komunikat:
" Błąd zastosowania przekształceń. Sprawdź czy podane ścieżki przekształceń są prawidłowe"
O co z tym chodzi ?
Nawigacja
[#] Następna strona