Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (481/488) > >>

OnoMatoPeja:
Zainstaluj najnowszą Jave 7 ( nie 8 ).

Nie instaluj Skidrow, bo to bubel i podróba. Jedynie wydanie Reloaded jest poprawnym bez błędów.

Opellus:
tylko problem w tym że sam tego nie ściągnę teraz Reloaded, bo mam neta wolnego a bym sobie pograł  :D mam 14 ale nie kręci mnie jakoś,  to nie ten sam styl co w poprzednich wersjach, jedynie to jak nie zainstaluje 13 to w pesa 6 pogram hehe

Edit.

zainstalowałem tą Jave 7 i nadal ten sam błąd przy instalacji. ciekawe czy jak bym miał oryginała to ten błąd będzie wyskakiwał ? nie wiem jak to naprawić ...

Nie pisz posta pod postem, jest od tego opcja MODYFIKUJ.

OnoMatoPeja:
Więc możesz jeszcze zrobić aktualizację dla Windows Instaler. Lecz też być może nie pomoże.

Jedynie na 90% jest to wina tego wydania Skidrow co masz. To nie jest oficjalne wydanie i składak z X plików.

Niech znajomy ci ściągnie te wydanie o którym wspominałem.

czopers:
Witam, mam problem. Od wczoraj wyskakuje mi błąd i wyłącza się PES, zawsze gdy go odpalę, gdzieś po 5 min. wyskakuje błąd z PES.exe. Wie ktoś o co chodzi? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale mam też patcha w tym PEsie.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mam problem. Od wczoraj wyskakuje mi błąd i wyłącza się PES, zawsze gdy go odpalę, gdzieś po 5 min. wyskakuje błąd z PES.exe. Wie ktoś o co chodzi? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale mam też patcha w tym PEsie.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo prawdopodobne, że masz źle wgranego patcha, tak w ogóle jaki to mod i PES oryginał albo pirat? Uściślij. Spróbuj przeinstalować i koniecznie sprawdź, czy masz cracka zaatachowanego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej