Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
OnoMatoPeja:
Zainstaluj najnowszą Jave 7 ( nie 8 ).
Nie instaluj Skidrow, bo to bubel i podróba. Jedynie wydanie Reloaded jest poprawnym bez błędów.
Opellus:
tylko problem w tym że sam tego nie ściągnę teraz Reloaded, bo mam neta wolnego a bym sobie pograł :D mam 14 ale nie kręci mnie jakoś, to nie ten sam styl co w poprzednich wersjach, jedynie to jak nie zainstaluje 13 to w pesa 6 pogram hehe
Edit.
zainstalowałem tą Jave 7 i nadal ten sam błąd przy instalacji. ciekawe czy jak bym miał oryginała to ten błąd będzie wyskakiwał ? nie wiem jak to naprawić ...
Nie pisz posta pod postem, jest od tego opcja MODYFIKUJ.
OnoMatoPeja:
Więc możesz jeszcze zrobić aktualizację dla Windows Instaler. Lecz też być może nie pomoże.
Jedynie na 90% jest to wina tego wydania Skidrow co masz. To nie jest oficjalne wydanie i składak z X plików.
Niech znajomy ci ściągnie te wydanie o którym wspominałem.
czopers:
Witam, mam problem. Od wczoraj wyskakuje mi błąd i wyłącza się PES, zawsze gdy go odpalę, gdzieś po 5 min. wyskakuje błąd z PES.exe. Wie ktoś o co chodzi? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale mam też patcha w tym PEsie.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mam problem. Od wczoraj wyskakuje mi błąd i wyłącza się PES, zawsze gdy go odpalę, gdzieś po 5 min. wyskakuje błąd z PES.exe. Wie ktoś o co chodzi? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale mam też patcha w tym PEsie.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo prawdopodobne, że masz źle wgranego patcha, tak w ogóle jaki to mod i PES oryginał albo pirat? Uściślij. Spróbuj przeinstalować i koniecznie sprawdź, czy masz cracka zaatachowanego.
Nawigacja
[#] Następna strona