Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (486/488) > >>

hose444:
Ekstraklasa Mod 3.3 - niezbyt aktualny, ale najlepszy na PES 13 w tematyce polskiego futbolu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - do innych lig ten powinien być OK, bo najbardziej aktualny. Nie wiem, ale chyba nawet dwa można mieć na raz - bo oba chyba mają osobne exe. Poszperaj.

revar:
Ok dzięki zaraz coś popróbuję. A jak coś źle wgram jakiś patch i mi popodmienia to co wtedy, będę musiał znowu reinstalować? Teraz pobieram te data packi przez menu w grze i już godzina minęła i cały czas niby mi znajduje nowe do pobrania "a new update is available" i tak klikam już 20 razy i mam wrażenie, że mi pobiera ciągle to samo w kółko. Da się jakoś sprawdzić czy to faktycznie aktualizuje i jaką mam wersję?

hose444:
Powinno Ci się pobrać i zainstalować i będzie OK.
Zależy z tymi patchami. Zostaw sobie na wszelki wypadek instalkę czystego PESa, żeby jakby co na nowo wgrać.

revar:
To jest jakieś nieporozumienie kolejna godzina ponad i ciągle następny i następny update do pobrania to się chyba nigdy nie skończy. Nie miałem tak jak pierwszy raz instalowałem pesa, tam chyba pobrałem z 5 razy i było wszystko.

Frezo:
Witam wszystkich, mam pytanie: jak do jednego pliku *.exe dołączyć 2 kitservery? Mam dołączony folder kitserver z patchem od pesedit, a oprócz tego chcę też używać gameplay toola od Jenkeya. Rzecz w tym, że kiedy uruchamiam manager.exe z folderu Gameplay tool to od razu natrafiam na informację - "Current state: WARN: Kitserver from folder "kitserver13" ATTACHED to this exe." Zaznaczam, że wszystko robię z uprawnieniami administratora.

Pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej