Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (485/488) > >>

revar:
Właśnie ze wszystkimi drużynami tak się stało, nawet z tymi dodanymi w ligach bundesligi, ekstraklasy, rosyjskiej ligi itd. przy każdej teraz te opcje są na szaro za cholerę nie wiem dlaczego, ten kitserver pesedit musi to jakoś blokować.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Witam!

Pytanie - czy miał ktoś problem z instalacją PES 2013 na WIN8 64bit który objawiał się w ten sposób, że wszystko idzie ładnie do momentu pokazania okna z paskiem postępu, który nie idzie do przodu ( w ogóle go nie widać). Dodam, że płyta się kręci jak zwariowana. Żeby nie było - gra oryginalna. Jak to rozwiązać?
--- Koniec cytatu ---

Daj trochę czasu, u mnie też na win7 trochę ten pasek stał, ale po ~20 min zainstalował się.
Po za tym PES2013 nie jest przystosowany do win8, więc mogą wystąpić komplikacje... nie ma na to rady.

--- Cytuj ---Właśnie ze wszystkimi drużynami tak się stało, nawet z tymi dodanymi w ligach bundesligi, ekstraklasy, rosyjskiej ligi itd. przy każdej teraz te opcje są na szaro za cholerę nie wiem dlaczego, ten kitserver pesedit musi to jakoś blokować.
--- Koniec cytatu ---

Cóż więc tylko oryginalna gra pozostaje.
Zrobiłeś tak jak proponowałem ? Jeśli nic nie dało, to... to jak pisałem linijkę wyżej.

revar:
Robiłem, ale jak odznaczę i dam zastosuj i wejdę jeszcze raz we właściwości to znowu cofa do tego co było czyli zaś zaznacza tylko do odczytu. Inni z tego co widziałem nie mają tych szarych opcji a wgrywali kitservery i pesedity no to o co chodzi?

BobBorewicz:

--- Cytuj ---Daj trochę czasu, u mnie też na win7 trochę ten pasek stał, ale po ~20 min zainstalował się.
Po za tym PES2013 nie jest przystosowany do win8, więc mogą wystąpić komplikacje... nie ma na to rady.
--- Koniec cytatu ---

Dzięki piękne, rzeczywiście stał, stał, stał... aż wreszcie ruszył :)

revar:
Na czystej da się robić stroje, ale i tak nie można w plikach później skopiować tego i gdzieś zapisać.

Mógłby ktoś podać co warto mieć w PES 13 zainstalowane? Teraz mam czystą wersję no i po pierwsze chciałbym to wszystko czyli drużyny, ligi, stroje, twarze, transfery itd. wszystko zaktualizować do najnowszej wersji sezon 14/15. Przydałoby się wgrać bundesligę, ekstraklasę i w ogóle to ile można mieć max lig, jest jakiś limit? Czy mogę sobie wgrać rosyjską, niemiecką i 20 innych? Jeśli jest limit to można np. wyrzucić brazylijską i wrzucić coś innego? Widzę jakieś różne patche do pobrania, ale nie wiem który jest najlepszy i czy zmienia to wszystko czy tylko część i czy nie będzie się gryźć z innymi rzeczami albo nie zablokuje kilku opcji w grze. Warto jeszcze jakieś inne rzeczy wgrywać? Proszę o jakieś porady od kogoś kto nadal gra i ma fajnie zaktualizowaną gierkę, dzięki z góry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej