Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (13/488) > >>

Koziom:
Osobiscie nie znalazłem własnie opcji wyłączenia Autoseva, w sumie to i dobrze. Jak dla mnie granie i np. przegrywanie finału LM, kupienie przez pomyłkę zawodnika itp, a potem loading przed tymi wydarzeniami to dla mnie bezsensu.

jaras:
A na ps3 da rade załączyć PES Edit?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

sTeRyDeK178:
Witam mam problem z padem a dokładnie z prawa gałka. Mam pada tracer red racer i prawa gałka odpowiada za zwykle przyciski czyli np dam gałke w prawo to jest podanie, w lewo wslizg :-/ w ogóle nie da rady tego ustawić :-/ proszę o pomoc.

dede10:
Panowie mam laptopa a na nim 2 karty zintegrowaną i normalną. Nie mogę odpalić gry na najwyższej rozdzielczości i detalach bo pisze że karta nie spełnia wymagań, Wyczytałem gdzieś że wystarczy w panelu nvidii zmienić ustawienia 3D i dodałem tam do wyjątków plik pes2013.exe ale nadal to samo:(( pomoże ktoś? bo nie wiem co można jeszcze zrobić zeby się włączył normalnie. Laptop ma zaledwie tydzień więc to nie wina sprzętu.

sTeRyDeK178
Włącz sobie analoga na padzie i będzie działało.

limax:
Witam mam aktualnie pes 2013 na ps3 i szukam My Pes taki co miałem rok temu do Pes 2012 jest już? Bo potrzebuję kaski do ML ONline a tak zawsze coś wpadlo z My pes z fb

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej