Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (14/488) > >>

Soccerek:
Witam

Chciałbym zapytać o przycisk pressingu, z tego co wiem to już nie ma tak jak w wersji poprzedniej że po naciśnięciu klawisza zawodnik biegnie w strone piłki? Czy da się to jakoś ustawić?

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam

Chciałbym zapytać o przycisk pressingu, z tego co wiem to już nie ma tak jak w wersji poprzedniej że po naciśnięciu klawisza zawodnik biegnie w strone piłki? Czy da się to jakoś ustawić?

--- Koniec cytatu ---

Caly czas bez zmian przycisk strzalu odpowiada ze drugi zawodnik naciera na przeciwnika z pilka :)

KondzioJuve:
mnie czasami wywala do windowsa... nie wiem co jest grane ;c

OnoMatoPeja:
MyPES będzie w następnym update dodany.

Na wstępie napisz czy oryginał by pirat.
Ja cię wywala sprawa natury technicznej albo masz błędnego pirata (crack no-dvd).
W windows masz takie coś jak podgląd zdarzeń tam powinno pisać przyczynę błędu dla określonej aplikacji.

Za ustawienia pada jest odpowiedzialny Settings (nie w grze). Nie wiem co to za szajs, ale ustaw pada jak ma możliwość do ustawień fabrycznych i go skonfiguruj tam gdzie pisałem.

Na PS3 nie da się wgrać patchy na PC. Musisz szukań na internecie Patche pod PS3, jeśli takowe są.

Odnośnie 2 kart graficznych, za bardzo nie pomogę, popatrz w BIOSie może jest coś źle skonfigurowane, ewentualnie popytaj na forach komputerowych, tam w 100% pomogą i wyjaśnią problem.

Soccerek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECaly czas bez zmian przycisk strzalu odpowiada ze drugi zawodnik naciera na przeciwnika z pilka :)

--- Koniec cytatu ---

Ale w poprzednich bylo tak ze ten ktorym sie akurat gralo biegl do pilki da sie tak ustawić?

Bo załóżmy że:

B      P     1    2  

b-moj bramkarz
p-przeciwnik z pilką
1-moj zawodnik ktorym dowodze
2-drugi zawodnik

wciskam pressing to zawodnik numer 2 leci który ma dalej no i wiadomo ze strzelą gola.

Da się jakoś to zmienić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej